Neler Yeni

Telefonum aşırı ısınması zararlımı (konuyu okuyun)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
Tamamdır Arkadaşlar,Konu Çöüzlmüştür Yardımcı Olmaya Çalışan Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Selamlar
Gece telefonla oynarken birden uyumuşum ve telefon açık kalmış ve yastığın altında kalmış telefonumda şeffaf kılıf vardı
Ve sabah baktığımda telefonun bir kalaofer den farkı yoktu CPU Z den baktım batarya 47 derece idi ama şuan ekran ve arka kasa çok fazla ısınmış durumda bişey olurmu telefonuma
47 derece normal hocam. Benim telefonumda yazları çok fazla kullandığım 47'leri görüyor. Kısa süreli buz dolabına atıyorum düzeliyor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
@DJ. Mic Check @Evil Belief bir şey diyeceğim, bir daha yapmamaya çalış demişsiniz ama, teyzemin snapdragon s20fe'si 50dk'lık oyunda, batarya 43-44 işlemci 55 dereceleri görüyor. bu durumda ne yapılabilir ki? bulmuşken sorayım normal mi bu dereceler?
Yük altında normal hocam, PUBG işlemciyi çok zorlayan bir oyun. O programlar zaten doğru göstermiyor ama gösterse bile 44-55 derece amanınnn telefon gitti denecek sıcaklıklar değil. Eski Exynos işlemcili Samsung Galaxy S6'ların 80-90 derecelere çıktığını görüyorduk. Yine de şarjda oynamamaya dikkat etsin.

Samsung vb cihazlar Bundan öncede iPhone SE 2016 Kullanıyor idim oda açar açmaz ısınıyordu @Evil Belief hocam bilir hatta onla discordda konuşmuştuk
Çok fazla değişen var hocam, tek bir normal sıcaklık aralığı veremiyoruz. Hava durumundan tutun chipsetin nm değerine kadar ayrı ayrı değerlendirmek lazım. Boştayken bu sıcaklıklara ulaşması problem ama ağır oyunlar veya video edit sırasında anlık yükselebilir, ekran parlaklığını kısmak ve bu süreci fazla uzatmamak lazım sadece.

Bir kaynaktan bulduğum değerler şu şekilde:

Generally 35°-38° celcius is normal for device.
Above 40° indicate to put phone ideal.
Above 45° indicate to switch off phone for some time.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
şarjda oynamamaya dikkat etsin.
yok teyzem oyun oynamaz zaten, onun yaptığı en zorlayıcı işlem whatsappta görüntülü konuşmak :D
telefonu ben önerdim, böyle ısınınca şüphelendim.

Muhammet Emir Bozat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Muhammet Emir Bozat
Yük altında normal hocam, PUBG işlemciyi çok zorlayan bir oyun. O programlar zaten doğru göstermiyor ama gösterse bile 44-55 derece amanınnn telefon gitti denecek sıcaklıklar değil. Eski Exynos işlemcili Samsung Galaxy S6'ların 80-90 derecelere çıktığını görüyorduk. Yine de şarjda oynamamaya dikkat etsin.

Çok fazla değişen var hocam, tek bir normal sıcaklık aralığı veremiyoruz. Hava durumundan tutun chipsetin nm değerine kadar ayrı ayrı değerlendirmek lazım. Boştayken bu sıcaklıklara ulaşması problem ama ağır oyunlar veya video edit sırasında anlık yükselebilir, ekran parlaklığını kısmak ve bu süreci fazla uzatmamak lazım sadece.

Bir kaynaktan bulduğum değerler şu şekilde:

Generally 35°-38° celcius is normal for device.
Above 40° indicate to put phone ideal.
Above 45° indicate to switch off phone for some time.
İnstgram reels'Da takılırken açık kaldı

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
bir şey olursa xiaomi teknik servisine versek kullanıcı hatasimi derler yoksa yapılır mı? garantisi var cihazın
Xioami teknik servisi sıkıntılıymış siz de bariz kullanıcı hatası var kullanıcı hatası olmayan şeyleri bile kullanıcı hatası diye yolluyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,634
Üyeler
164,712
Son üye
merhababentaylan