Kurtarman çok çok zor A serisi telefonların suya dayanıklılığı olmuyor. 1 hafta açma telefona elektrik gitmesin beklet başka bir şey yapamazsın.arkadaşlar telefonum denize düştü 3 saat falan oldu eve yeni geldim prinçe yatırdım kurtulabilir mi cihaz Samsung a51
Pirincin içine iyice sokaydınız alsın suyunu bir güzel. Sonra ara ara denemeler yapın ama bir şey çıkacağını sanmam tuzlu su çünkü zararı fazla olabilir.arkadaşlar telefonum denize düştü 3 saat falan oldu eve yeni geldim prinçe yatırdım kurtulabilir mi cihaz Samsung a51
ne yapılabilir cihaza içindeki parçalar mı değişmeli ?Pirincin içine iyice sokaydınız alsın suyunu bir güzel. Sonra ara ara denemeler yapın ama bir şey çıkacağını sanmam tuzlu su çünkü zararı fazla olabilir.
Bozulursa yeni telefon alman gerekir tamir işi olmaz hayır gelmez.ne yapılabilir cihaza içindeki parçalar mı değişmeli ?
Telefonun kendi fiyatı kadar tamir ücreti çıkar masraflı olur o yüzden diyorum.neden tamir olmaz hocam güvenilir biri tamir etse nolur?
Tuzun aşındırma özelliği vardır. Parçalara bir şey olmaz umarım.ne yapılabilir cihaza içindeki parçalar mı değişmeli ?
Çok yeni bir telefonmuş üzüldüm keşke daha dikkat etseydin ama olan olmuş telefonunu çalıştırmaya kalkma, sağa sola sarsıp üfleme, fön makinası tutma kendi haline bırak 1 hafta sonra çalıştırmayı dene.tamam anladım. 4. günüydü ilk kez kendim çalışıp almıstım. garibanın yüzü gülmez
ben düşürmedim kral. teşekkürler tavsiyen içinÇok yeni bir telefonmuş üzüldüm keşke daha dikkat etseydin ama olan olmuş telefonunu çalıştırmaya kalkma, sağa sola sarsıp üfleme, fön makinası tutma kendi haline bırak 1 hafta sonra çalıştırmayı dene.