Neler Yeni

Telefonum hacklendi mi

Cloner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Salih Bozkurt
Bugün öglen saatlerinde play protectten cihazınızda zararlı yazılım var uyarısı aldım aynı anda google hesabıma giriş için doğrulama kodu istendi ama mailime baktığımda yeni bir konumdan giriş yapıldığı gözükmüyordu ardından kaspersky ile telefonu tarattım ve bir şey bulunamadı şuan tehlikede miyim hesaplarıma bir şey oldurmu ?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Bugün öglen saatlerinde play protectten cihazınızda zararlı yazılım var uyarısı aldım aynı anda google hesabıma giriş için doğrulama kodu istendi ama mailime baktığımda yeni bir konumdan giriş yapıldığı gözükmüyordu ardından kaspersky ile telefonu tarattım ve bir şey bulunamadı şuan tehlikede miyim hesaplarıma bir şey oldurmu ?
play protectten yapar öyle şakalar

Kurapikki

80+ Bronze
Xiaomi mi kullanıyorsun. Eğer öyleyse bu sabah bende de "temalar" uygulamasında sıkıntı buldu. Dediğim durumsa önemli bir şey değil.

Cloner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Salih Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi mi kullanıyorsun. Eğer öyleyse bu sabah bende de "temalar" uygulamasında sıkıntı buldu. Dediğim durumsa önemli bir şey değil.
Aynen xiomi ama benim hesapta çift faktörlü doğrualam var hesaba giriş için kod istendi

Kurapikki

80+ Bronze
Aynen xiomi ama benim hesapta çift faktörlü doğrualam var hesaba giriş için kod istendi
gmailini birisine verdin mi? Şifresini felan değiştirmeye çalış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca telefonda güvenebileceğin antivirüs programı yok. Hepsi dandik.

Son düzenleme:

Cloner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Salih Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gmailini birisine verdin mi? Şifresini felan değiştirmeye çalış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca telefonda güvenebileceğin antivirüs programı yok. Hepsi dandik.
Hesabı kimseye vermedim belki eski mesajın bildirimi yeni gelmiştir google hesabına baktığımda tanımadığım bir cihazdan giriş gözükmüyor.

Kurapikki

80+ Bronze
Hesabı kimseye vermedim belki eski mesajın bildirimi yeni gelmiştir google hesabına baktığımda tanımadığım bir cihazdan giriş gözükmüyor.
Googlenin eski bildirimleri hortlatma durumu var da zaten gelen bildirimde cihazın ismi ve konum bilgisi yok muydu?

Cloner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Salih Bozkurt
Googlenin eski bildirimleri hortlatma durumu var da zaten gelen bildirimde cihazın ismi ve konum bilgisi yok muydu?
Hayır google hesabında çift faktörlü doğrulama vardı giriş için telefonuma kod gelmesi gerekiyor.Ben giriş yapmadığın halde kod geldi sadece kod yazıyordu başka bi bilgi yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,721
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom