- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet olabilir nasıl geri getirebilirimYorumları okudum android cihazımı bul kısmından telefonunu sıfırlamış arkadaş.
evet olabilir nasıl geri getirebilirimYorumları okudum android cihazımı bul kısmından telefonunu sıfırlamış arkadaş.
Maalesef geri getirilmiyor diye biliyorum.evet olabilir nasıl geri getirebilirim
evet nasıl geri getiricemYorumları okudum android cihazımı bul kısmından telefonunu sıfırlamış arkadaş.
Yukarıya yazdım hocam bilgiyi de teyit ettim aynen dediğim gibi kalıcı olarak gittievet nasıl geri getiricem
tamaam ama nasıl geri getiricem o maile girebilirimCihaz şuan da kutusunu ilk açtığınız günki gibi mi yani.
Eğer öyle ise google hesabınıza girdiğiniz de eşitlemeleri açık tuttuysanız tüm ayarlarınız ve uygulamalarınız en son yaptığınız ayarlar ile birlikte geri gelecektir fakat sizin yüklemeniz şarti ile ki hepsi google play store durmakta zaten mesele yapmayın yani.
Ama video,resim ve müzık'lerden bahsediyorsanız ve dosyalarınızı da Google Drive'a kaydetmediyseniz ve onları da eşitlemediyseniz onlar gider ve onlar için yapacak bir şey yok maalesef.
Bilgilerinizi google drive'a eşitlemediyseniz nasıl geri getirebilirsiniz , tabii ki de geri getiremezsiniz.tamaam ama nasıl geri getiricem o maile girebilirim
Adam e mail ile telefonu uzaktan sıfırlamış olabilir böyle bir şey yapılabiliyor, telefon çalındığında güvenlik açısından