Neler Yeni

Telefonum Kapandı ve Hücresel Ağa erişimim yok.

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Rauf Emir
Merhaba,

16 Aralıkta böyle bir mesaj aldım.
359610041807### IMEI'li cihaz, kimlik bilgilerinin degistirildigi tespit edildigi icin 30 gun icinde kapatilacaktir. Lutfen cihazi satin aldiginiz yere basvurunuz. B001

Yılbaşında 4 ay daha kullanırım diye umursamadım, ama bugün kapandı. Sistemi değiştirdiler mi artık tespit ettikleri gibi kapatıyorlar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Bedirhan Şahin
Instagram
bedirhansahiinn
Steam
https://steamcommunity.com/id/bedirhansahin61/
Normalde yenilenmesi gerekiyordu. Birkaç gün önce benim cihazımda tekrardan 120 gün kaldı mesajı geldi.

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mert Güler
Merhaba,

16 Aralıkta böyle bir mesaj aldım.
359610041807### IMEI'li cihaz, kimlik bilgilerinin degistirildigi tespit edildigi icin 30 gun icinde kapatilacaktir. Lutfen cihazi satin aldiginiz yere basvurunuz. B001

Yılbaşında 4 ay daha kullanırım diye umursamadım, ama bugün kapandı. Sistemi değiştirdiler mi artık tespit ettikleri gibi kapatıyorlar mı?
Telefonu bir tamirciye falan verdin mi ? görünen o ki imei numaran kopyalanmış farklı bir cihaza aktarılmış yani imei numaranı çalmışlar

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Rauf Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu bir tamirciye falan verdin mi ? görünen o ki imei numaran kopyalanmış farklı bir cihaza aktarılmış yani imei numaranı çalmışlar
Hocam zaten telefon yurtdışı. Telefoncu bana IMEI ayarladı işte seni bir süre işini görür zaten uyarmıştı tekrar kapanabilir dedi bunun geleceğini biliyorum ama anlamadığım neden 120 gün gelmedi yılbaşında direkt kapandı.

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam zaten telefon yurtdışı. Telefoncu bana IMEI ayarladı işte seni bir süre işini görür zaten uyarmıştı tekrar kapanabilir dedi bunun geleceğini biliyorum ama anlamadığım neden 120 gün gelmedi yılbaşında direkt kapandı.
Zaten 30 gün içinde kapatılacağı söylenmiş sana. Seninki yd cihaz ama IMEI başka cihaza ait.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,123
Üyeler
165,286
Son üye
Selenophilose7
Top Bottom