Telefonum Ses Kaydetmiyor

BuraKaya

80+
Reaksiyon skoru
92
Merhaba dostlar, A51 cep telefonum bi süredir ses kaydı yaparken, wp den ses gönderirken, instagramdan ses gönderirken, sesli arama(tarayıcıdan) yaparken veya asistanı kullanırken ses kaydı yapmıyor. Sadece telefon görüşmesi(whatshapp, instagram görüntülü ve sesli görüşmeler dahil) ve video çekerken kayıt yapıyor. format felan da attım ama düzelmedi başka bir nedeni varmıdır? 😔😔

Merhaba dostlar, A51 cep telefonum bi süredir ses kaydı yaparken, wp den ses gönderirken, instagramdan ses gönderirken, sesli arama(tarayıcıdan) yaparken veya asistanı kullanırken ses kaydı yapmıyor. Sadece telefon görüşmesi(whatshapp, instagram görüntülü ve sesli görüşmeler dahil) ve video çekerken kayıt yapıyor. format felan da attım ama düzelmedi başka bir nedeni varmıdır? 😔😔
Bir ara aynı şey benim 4s e de olmuştu ama sanırım aynı şey değil mikrofonum bozuktu 2 mikrofonu falan varsa biri bozuk olabilir

Bir ara aynı şey benim 4s e de olmuştu ama sanırım aynı şey değil mikrofonum bozuktu 2 mikrofonu falan varsa biri bozuk olabilir
mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklıymışsın samsung membersden baktım alttaki mikrofonda problem var

Ekler

• Screenshot_20221024-233342_Samsung Members.jpg
    Screenshot_20221024-233342_Samsung Members.jpg
    360.1 KB · Hit: 101
Son düzenleme:
mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklıymışsın samsung membersden baktım alttaki mikrofonda problem var
Teknik servise verin olmazsa bir telefoncu yapar diye düşünüyorum pek bilmiyorum benimkini tamir ettirmedim bozuk kullanmıştım 2 sene :)

Teknik servise verin olmazsa bir telefoncu yapar diye düşünüyorum pek bilmiyorum benimkini tamir ettirmedim bozuk kullanmıştım 2 sene :)
board a entegre bi şekilde olduğu için 250 300 den aşağı tutacağını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri