Mehmetefe038
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 233
Huawei mate 10 lite tek sıkıntısı sesi hoparlörden değilde içeriden veriyor ve cızırtılı geliyor ne yapmalıyım
Ne zaman düştü ve pirincin içine koydun muHuawei mate 10 lite tek sıkıntısı sesi hoparlörden değilde içeriden veriyor ve cızırtılı geliyor ne yapmalıyım
30 dk önce galiba ortalama Prince yatırmadım çok büyük sıkıntısı yok diyeNe zaman düştü ve pirincin içine koydun mu
deme öyle en ufak bir su kalıntısı bile hasar verebilir kapat ve pirince koy30 dk önce galiba ortalama Prince yatırmadım çok büyük sıkıntısı yok diye
deme öyle en ufak bir su kalıntısı bile hasar verebilir kapat ve pirince koy
Yanlış yapmışsın hemen pirince koyman gerekliydi, şimdi git koy belki içindeki suyu çeker bi miktar düzelir30 dk önce galiba ortalama Prince yatırmadım çok büyük sıkıntısı yok diye
koydum pirince kapatıp ondan önce 1 2 tane video izledim son ses suyu atar diye bir miktar düzelmiştiYanlış yapmışsın hemen pirince koyman gerekliydi, şimdi git koy belki içindeki suyu çeker bi miktar düzelir
ortalam ne kadar bekleyeyim pirinçte bilgin varmı bu konudaPirince koyun, bir de baya ilkel gelebilir ama şöyle yapın. Ocağı veya çakmağı yakın, telefonun hoparlörünü çok yaklaştırmadan tutun. Arkadaşa şarkı açık olsun, ses düzeldiği zaman haberdar olursunuz.
Yani benim telefonum olsa 1 gün bırakırdım, sende akşama doğru kontrol et. Eğer sıkıntı devam ederse bekle 1 gün.koydum pirince kapatıp ondan önce 1 2 tane video izledim son ses suyu atar diye bir miktar düzelmişti
Post automatically merged:
ortalam ne kadar bekleyeyim pirinçte bilgin varmı bu konuda
tmm dır teşekkür ettimYani benim telefonum olsa 1 gün bırakırdım, sende akşama doğru kontrol et. Eğer sıkıntı devam ederse bekle 1 gün.