Telefonum suya düştü

Mehmetefe038

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
233
Huawei mate 10 lite tek sıkıntısı sesi hoparlörden değilde içeriden veriyor ve cızırtılı geliyor ne yapmalıyım

Pirince koyun, bir de baya ilkel gelebilir ama şöyle yapın. Ocağı veya çakmağı yakın, telefonun hoparlörünü çok yaklaştırmadan tutun. Arkadaşa şarkı açık olsun, ses düzeldiği zaman haberdar olursunuz.

30 dk önce galiba ortalama Prince yatırmadım çok büyük sıkıntısı yok diye
Yanlış yapmışsın hemen pirince koyman gerekliydi, şimdi git koy belki içindeki suyu çeker bi miktar düzelir

Yanlış yapmışsın hemen pirince koyman gerekliydi, şimdi git koy belki içindeki suyu çeker bi miktar düzelir
koydum pirince kapatıp ondan önce 1 2 tane video izledim son ses suyu atar diye bir miktar düzelmişti
Post automatically merged:

Pirince koyun, bir de baya ilkel gelebilir ama şöyle yapın. Ocağı veya çakmağı yakın, telefonun hoparlörünü çok yaklaştırmadan tutun. Arkadaşa şarkı açık olsun, ses düzeldiği zaman haberdar olursunuz.
ortalam ne kadar bekleyeyim pirinçte bilgin varmı bu konuda

koydum pirince kapatıp ondan önce 1 2 tane video izledim son ses suyu atar diye bir miktar düzelmişti
Post automatically merged:

ortalam ne kadar bekleyeyim pirinçte bilgin varmı bu konuda
Yani benim telefonum olsa 1 gün bırakırdım, sende akşama doğru kontrol et. Eğer sıkıntı devam ederse bekle 1 gün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,864
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri