huawei p smart 2019 model adı ve evet sallayınca ses geliyor.Marka model nedir? telefonu her yöne doğru sallayın içinde bir parça hareketi hissedebilecekmisiniz? veya bir ses çıkacakmı? en iyi ihtimal ile batarya bağlantısı çıkmış olabilir, kötü ihtimalle ise anakart zarar görmüş olabilir.
sallayınca ses gelmesi benim için iyi bir şey mi...Marka model nedir? telefonu her yöne doğru sallayın içinde bir parça hareketi hissedebilecekmisiniz? veya bir ses çıkacakmı? en iyi ihtimal ile batarya bağlantısı çıkmış olabilir, kötü ihtimalle ise anakart zarar görmüş olabilir.
kendimi yiyorum şu anda...Marka model nedir? telefonu her yöne doğru sallayın içinde bir parça hareketi hissedebilecekmisiniz? veya bir ses çıkacakmı? en iyi ihtimal ile batarya bağlantısı çıkmış olabilir, kötü ihtimalle ise anakart zarar görmüş olabilir.
Knka teknoway git 5 dakikada arıza tespit yaparlar. (İddiaları)huawei p smart 2019 model adı ve evet sallayınca ses geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sallayınca ses gelmesi benim için iyi bir şey mi...
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendimi yiyorum şu anda...
komikliğin sırası değilKnka teknoway git 5 dakikada arıza tespit yaparlar. (İddiaları)
Ne komikliği çözüm söylüyorum teknoway telefon tamir yeri oraya git içini açıp bakıp bilgilendirirlerkomikliğin sırası değil
nerden bulcam teknowayi *** istanbulda değilimNe komikliği çözüm söylüyorum teknoway telefon tamir yeri oraya git içini açıp bakıp bilgilendirirler
anakart hasar almıştırekranda çizik dahi yok kullanırken bi anda kapandı ve açılmıyor şarjda ama ışığı yanmıyor
Düzgünce ifade edebilirsin.nerden bulcam teknowayi *** istanbulda değilim