Furkan SıRR
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,336
Telefonum gm 20 pro antutu testi yapmak istiyorum böyle bi program var mı yani kendim ölçebilir miyim?
hocam öncelikle sizi tekrar görmek beni mutlu etti play store yazığımda ise geekbench çıkıyor o mu başka bulamadım ve google üzerinde antutu kendi sitesi var ordan mı indirilmesi gerekiyor.Google Play Store’dan “Antutu Benchmark” indirip yapabilirsin.
Hocam Antutu’nun uygulaması Play Store’dan kaldırılmış. Kusura bakmayın ben de yeni gördüm. İsterseniz telefonunuz antutu puanına epey.com üzerinden bakabilirsinizhocam öncelikle sizi tekrar görmek beni mutlu etti play store yazığımda ise geekbench çıkıyor o mu başka bulamadım ve google üzerinde antutu kendi sitesi var ordan mı indirilmesi gerekiyor.
Sorun yok ilgilenmeniz bile benim için yeterli telefonun antutusunu biliyorum sadece kendim de denemek istemiştim sorun yok iyi geceler diliyorumHocam Antutu’nun uygulaması Play Store’dan kaldırılmış. Kusura bakmayın ben de yeni gördüm. İsterseniz telefonunuz antutu puanına epey.com üzerinden bakabilirsiniz![]()
Rica ederim, teşekkürler.Sorun yok ilgilenmeniz bile benim için yeterli telefonun antutusunu biliyorum sadece kendim de denemek istemiştim sorun yok iyi geceler diliyorum![]()
Evet hocam 3 gün oldu gayet memnunum her işi goruyor oyunlarda iyi biraz şarjı hızlı bitiyor gibi ama daha yeni ondan olabilir dediğim gibi iyi MaşallahRica ederim, teşekkürler.
Telefondan memnun musunuz?