Telefonuma antutu testi yapabilir miyim?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,336
Telefonum gm 20 pro antutu testi yapmak istiyorum böyle bi program var mı yani kendim ölçebilir miyim?

Google Play Store’dan “Antutu Benchmark” indirip yapabilirsin.

Google Play Store’dan “Antutu Benchmark” indirip yapabilirsin.
hocam öncelikle sizi tekrar görmek beni mutlu etti play store yazığımda ise geekbench çıkıyor o mu başka bulamadım ve google üzerinde antutu kendi sitesi var ordan mı indirilmesi gerekiyor.

hocam öncelikle sizi tekrar görmek beni mutlu etti play store yazığımda ise geekbench çıkıyor o mu başka bulamadım ve google üzerinde antutu kendi sitesi var ordan mı indirilmesi gerekiyor.
Hocam Antutu’nun uygulaması Play Store’dan kaldırılmış. Kusura bakmayın ben de yeni gördüm. İsterseniz telefonunuz antutu puanına epey.com üzerinden bakabilirsiniz :)

Hocam Antutu’nun uygulaması Play Store’dan kaldırılmış. Kusura bakmayın ben de yeni gördüm. İsterseniz telefonunuz antutu puanına epey.com üzerinden bakabilirsiniz :)
Sorun yok ilgilenmeniz bile benim için yeterli telefonun antutusunu biliyorum sadece kendim de denemek istemiştim sorun yok iyi geceler diliyorum :D

Sorun yok ilgilenmeniz bile benim için yeterli telefonun antutusunu biliyorum sadece kendim de denemek istemiştim sorun yok iyi geceler diliyorum :D
Rica ederim, teşekkürler.
Telefondan memnun musunuz?

Rica ederim, teşekkürler.
Telefondan memnun musunuz?
Evet hocam 3 gün oldu gayet memnunum her işi goruyor oyunlarda iyi biraz şarjı hızlı bitiyor gibi ama daha yeni ondan olabilir dediğim gibi iyi Maşallah

Geri