Erda Yıldırım
80+ Gold
Hayır zaten linki kopyalayıp gizli sekmeden girdimHocam Peki E Postanıza Girdiğinizde Herhangi Bir Uyarı Aldınız Mı ?
Hayır zaten linki kopyalayıp gizli sekmeden girdimHocam Peki E Postanıza Girdiğinizde Herhangi Bir Uyarı Aldınız Mı ?
Hocam Bende İnanmadım Ancak , E Postama Girmeye Çalıştığımda Olağanüstü Giriş Denemesi Dedi.Microsoft SMS atmaz, hele ki bir 0850'li numaradan.
Oradaki linke tıkladınız mı? E-posta ile gelen mesajın Microsoft'tan geldiğine emin misiniz?Hocam Bende İnanmadım Ancak , E Postama Girmeye Çalıştığımda Olağanüstü Giriş Denemesi Dedi.
Yemin Ediyorum Kafayı Yiyeceğim , Biri 3 Gündür Benimle Uğraşıyor , 2 Gün Önce DC Gitti, Tüm Şifrelerimi Değiştirdiğim halde Sonra İnstaya Giriş Yapılmaya Çalışıldı , Şimdi de bu .Kafayı SıyıracamHayır zaten linki kopyalayıp gizli sekmeden girdim
Linke Tıkladım Bir Şey girmedim , Ayrıca Mail Gelmedi , Direkt Uyarı Mesajı Çıktı Karşıma.Oradaki linke tıkladınız mı? E-posta ile gelen mesajın Microsoft'tan geldiğine emin misiniz?
Ah be hocam. Bi virüs taraması yapıp tüm şifrelerinizi değiştirin bence.Yemin Ediyorum Kafayı Yiyeceğim , Biri 3 Gündür Benimle Uğraşıyor , 2 Gün Önce DC Gitti, Tüm Şifrelerimi Değiştirdiğim halde Sonra İnstaya Giriş Yapılmaya Çalışıldı , Şimdi de bu .Kafayı Sıyıracam
PC'nize virüs taraması yapın, şifreleri değiştirin ve 2FA kullanın.Yemin Ediyorum Kafayı Yiyeceğim , Biri 3 Gündür Benimle Uğraşıyor , 2 Gün Önce DC Gitti, Tüm Şifrelerimi Değiştirdiğim halde Sonra İnstaya Giriş Yapılmaya Çalışıldı , Şimdi de bu .Kafayı Sıyıracam
Yukarıda bile google sms uygulaması spam olarak sizi uyarmış, buna rağmen dolandırılırsanız hesabınız çalınırsa vb. haketmiş olursunuz bence
Haklısınız , Lakin Bazen Gereksiz Spam Denebiliyor. Birde Birkaç Gündür Biri Benimle Uğraşıyor , Paranoyak Oldum.Yemin Ediyorum Kafayı Yiyeceğim , Biri 3 Gündür Benimle Uğraşıyor , 2 Gün Önce DC Gitti, Tüm Şifrelerimi Değiştirdiğim halde Sonra İnstaya Giriş Yapılmaya Çalışıldı , Şimdi de bu .Kafayı Sıyıracam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linke Tıkladım Bir Şey girmedim , Ayrıca Mail Gelmedi , Direkt Uyarı Mesajı Çıktı Karşıma.
İki faktörlü doğrulama.PC'nize virüs taraması yapın, şifreleri değiştirin ve 2FA kullanın.
O link zaten sahte olduğu için o geldi. Bana o linki mesaj kısmından kopyala yapıştır yaparak atar mısınız, bir bakmak istiyorum.Linke Tıkladım Bir Şey girmedim , Ayrıca Mail Gelmedi , Direkt Uyarı Mesajı Çıktı Karşıma.
PCye Fornat Attım , Tüm Şifreler Değişti, Çoğu Yerde 2FA açık.PC'nize virüs taraması yapın, şifreleri değiştirin ve 2FA kullanın.
Formattan sonra bu giriş denemeleri devam ediyorsa mobil cihazınıza tarama yapın ve ardından hesaplarınızdaki e-posta adreslerini değiştirin.PCye Fornat Attım , Tüm Şifreler Değişti, Çoğu Yerde 2FA açık.