Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Linke tıklama önce microsoft hesabına giriş yap güvenlik kısmından son giriş yapılan yerlere bak farklı bir ip veya adres varsa daha sonra şifre değiştirme işlemi yapArkadaşlar Telefonuma Böyle Bir Mesaj Geldi. Gerçek Mi Fake Mi ?
O linke sakın tıklama ama sen hesabına gir ve şifresini önlem olarak değiştir tabii.Arkadaşlar Telefonuma Böyle Bir Mesaj Geldi. Gerçek Mi Fake Mi ?
Linke tıklama önce microsoft hesabına giriş yap güvenlik kısmından son giriş yapılan yerlere bak farklı bir ip veya adres varsa daha sonra şifre değiştirme işlemi yap
O linke sakın tıklama ama sen hesabına gir ve şifresini önlem olarak değiştir tabii.
Linke Girdim , Ama Hiçbir Şeye Tıklamadım. Sonra Outlooktan Giriş Yaptığım Zaman , Olağanüstü Giriş Denemesi Dedi , Şifreyi Değiştirdim.Zaten Microsoft mesaj gönderdiği de kendi ismi yazıyor. Bu kesinlikle oltalama. Balıkları bekliyor. Bakalım kimler sazan.
Hocam Sıkıntı Şu , E Postanın Başı İle Sonunu Doğru Yazmış.0850 vakası.
Böyle mesajı kim atacak ki?
Hocam internetten telefon numaranıza kayıtlı e postalardan miles bilgi bulmuşlar. Şaşırmamak gerek.Hocam Sıkıntı Şu , E Postanın Başı İle Sonunu Doğru Yazmış.
Hocam Peki E Postanıza Girdiğinizde Herhangi Bir Uyarı Aldınız Mı ?Hocam aynısını banada attılar Microsofta destek maili attım ve bu uyarı mesajı bize ait değildir, lütfen güvenlik önleminizi alınız dediler
Dc bak hocamHocam aynısını banada attılar Microsofta destek maili attım ve bu uyarı mesajı bize ait değildir, lütfen güvenlik önleminizi alınız dediler