Neler Yeni

Yardım Telefonuma kolanya kaçtı ekranında ve dokunmatiğinde sıkıntı yok telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar ?

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Telefonumun al kısmında beyazlık var resimdeki telefon da da aynı sorun var ben telefonumu telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar telefonumun ekranında dokunmatiğinde hopörlöründe anakartında vb sorun yok telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekler

• 70c5d7239431bee80398a5e0190ea8de.jpg
    70c5d7239431bee80398a5e0190ea8de.jpg
    391.9 KB · Hit: 247

Pilavli Borek

80+ Bronze
hiç telefonuma kolonya kaçmadı kusura bakma yardım edemeyeceğim

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
En az 300 diyorum
Benim ekranım full kırılmıştı mürekkep falan dağılmıştı orijinal değişim için 600 TL istediler buna o kadar istemezler diye düşünüyorum. İsterlerse yuh.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun kullanımında sıkıntı var mı.
Telefonun kulanımında bir sıkıntı yok ekrana görüntü geliyor hopörlör sağlam sadece ekranın alt kısmında beyazlık gibi bir şey var ama telefonu pirinçe yatırdıktan sonra beyazlık gitse bile telefonun ekranın alt kısmında yine beyazlık gibi birşeyler var ama telefon sağlam görüntü geliyor dokunmatiğinde vb sorun yok telefon çok rahat bir şekilde kullanılıyor umarım çok az bi masrafı olur

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Telefonun kulanımında bir sıkıntı yok ekrana görüntü geliyor hopörlör sağlam sadece ekranın alt kısmında beyazlık gibi bir şey var ama telefonu pirinçe yatırdıktan sonra beyazlık gitse bile telefonun ekranın alt kısmında yine beyazlık gibi birşeyler var ama telefon sağlam görüntü geliyor dokunmatiğinde vb sorun yok telefon çok rahat bir şekilde kullanılıyor umarım çok az bi masrafı olur
Bence 300 tl civarı bi fiyat değilde daha düşük bi fiyat gelir.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Benim ekranım full kırılmıştı mürekkep falan dağılmıştı orijinal değişim için 600 TL istediler buna o kadar istemezler diye düşünüyorum. İsterlerse yuh.
Kanka yine panel değişicek ve kolabha kimyasal içerisinde de bişe olabilir. Dediğim gibi umarım yanılırım ama sanmıyorum.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Aynen o kadar istemezler diye düşünüyorum bende telefonun altında sadece küçük beyazlık var telefonu pirinçe yatırdıktan sonra beyazlık gitti ama ekranda küçük bir kısmında iz gibi bir şey var ama telefonun kullanımını etkilemiyor ama görsel açıdan kötü duruyor inşallah 20-30 tl arası bir şey isterler en fazla 50-60 bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence 300 TL civarı bi fiyat değilde daha düşük bi fiyat gelir.
Sonucu buraya yazıcam bakalım ne kadar masraf çıkacak bence çok masraf çıkmaz telefonun kullanımını etkilemiyor dokunmatikte ekranda sıkıntı yok hopörlör anakart vb sorunsuz çalışıyor sadece görsel açıdıdan ekran kötü gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

resimdeki trlrfonda aynı sorun olduğu için o telefonu remsili koydum

Son düzenleme:

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam
Telefonumun al kısmında beyazlık var resimdeki telefon da da aynı sorun var ben telefonumu telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar telefonumun ekranında dokunmatiğinde hopörlöründe anakartında vb sorun yok telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Yatır pirince düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,343
Üyeler
168,122
Son üye
erenyoda
Top Bottom