Neler Yeni

Telefonuma sms gelmiyor Acil!

Lowness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Gökbulak
Merhaba arkadaşlar elimde galaxy s9 var ve hattım türk telekom telefonuma sms gelmedıgı icin hicbir bankacılık islemi vb yapamıyorum musterı temsılcısıyle gorustuk bırseyler denedık hattını değiştir dedi değiştirdim duzelmedı haber verecekler ama 1 haftadır boyle yaşayan cozumu olan varmı ek olarak hattımı baska telefondada denedım yine sms gelmedı.

Emre Baş

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar elimde galaxy s9 var ve hattım türk telekom telefonuma sms gelmedıgı icin hicbir bankacılık islemi vb yapamıyorum musterı temsılcısıyle gorustuk bırseyler denedık hattını değiştir dedi değiştirdim duzelmedı haber verecekler ama 1 haftadır boyle yaşayan cozumu olan varmı ek olarak hattımı baska telefondada denedım yine sms gelmedı.
farklı telefondan dene

Lowness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Gökbulak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en sonda yazdıgım gibi denedim maalesef yine sms gelmedı musteri temsilcisini aıyorum hala incelenmekte diyor ama bu durum 1 haftadır boyle hicbir isimi yapmaz oldum boyle iş mi olur ya.

Batuhan5356

80+ Silver

Lowness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Gökbulak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ah bitirdi beni ya fatura taahütüm bitsin direk değişicem cozemezlerse 3 4 gun ıcınde parasını verip değiştiricem Allah kahretsin boyle firmayı başka bir şey demiyorum yıllardır ucuz tutup sonrasında fazla fazla alıyorlar.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Simkart deforme olma ihtimali fazla anlamam bu işlerden ama gayet normal geliyor bana

Batuhan5356

80+ Silver
Ah bitirdi beni ya fatura taahütüm bitsin direk değişicem cozemezlerse 3 4 gun ıcınde parasını verip değiştiricem Allah kahretsin boyle firmayı başka bir şey demiyorum yıllardır ucuz tutup sonrasında fazla fazla alıyorlar.
paketleri ucuz yapıyorlar milleti çekmek için fakat bir şeyi unutuyorlar istenilen hizmeti karşılıyamıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Simkart deforme olma ihtimali fazla anlamam bu işlerden ama gayet normal geliyor bana
sim kart deforme olsa hattı görmeyebilir deforme olduğunu sanmıyorum

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Samsung'un internet ve şebeke ayarları eşleşmemiştir ondan yapar.

Bu ayarları yap manuel olarak düzelecektir.

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Sim kartını tuşlu telefona taktığımda gelmeme sorunu oluyor fakat akıllı telefona taktığımda öyle bir sorun olmuyor telefon ile ilgili olabilir .

Lowness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Gökbulak
müşteri temsilcisi sim kartınızı değiştirin dedi degistirdim ama yine mesaj gelmedi

Samsung'un internet ve şebeke ayarları eşleşmemiştir ondan yapar.

Bu ayarları yap manuel olarak düzelecektir.
Deneyecegim teşekkürler.

Pablooo41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Resul aşır
bence şu virüs geçince hemen kurumuna gitsen daha iyi olur hem anında bakarlar bu olay benimde basşıma gelmişti banada halledicez demişlerdi ama 2 3 hafta halletmediler bende yüz yüze konuşmaya gittim ve anında hallettiler işmi...

Lowness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Gökbulak
Benim durum çok acil ve evden cıkma yasagım var 2000 li oldugum icin napacagımı bılmıyorum bugun teknık ekıpten arayıp yıne yenı hat alın dedıler bu sefer delirdim :D gercekten dalga gecıyorlar sonra baya kızdım ettım tabı bakalım nolacak yenı talep actılar dönecekler yakında ama gercekten bir daha turk telekom aslaaaaaa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,246
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom