Neler Yeni

Telefonumdaki Videoları Bilgisayarıma Aktaramıyorum

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
Merhabalar herkese iyi forumlar. Benim Samsung s10e model bir telefonum var. Video ve fotoğraflarımı bilgisayara aktarmak istiyorum. Fakat nedendir ki telefonumda fotoğrafları görürken videoları göremiyorum. Sebebi nedir ? Bilgisayarım toplama windows 11 bir sistemim var.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Merhabalar herkese iyi forumlar. Benim Samsung s10e model bir telefonum var. Video ve fotoğraflarımı bilgisayara aktarmak istiyorum. Fakat nedendir ki telefonumda fotoğrafları görürken videoları göremiyorum. Sebebi nedir ? Bilgisayarım toplama windows 11 bir sistemim var.
Farklı aktarma yöntemleri deneyiniz belki çözebilir.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum aslında siz ne denemiştiniz?
İlk öncelikle kablo ile aktarım denedim fakat görüntüleri bulamadım. Bende share it isimli uygulamadan kablosuz bağlantılı bir şekilde özel ağda oluşturulan gayet hızlı bir aktarım uygulamasını denedim. Fakat bilgisayarımda sorun yaşadığım için oda başarısız oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefonu pc ye bağladığınızda yukarı bildirim gelir dosya aktarımı foto aktarımı vs seçebilirsiniz ordan dosya aktarımını seçin
Maalesef o yazı çıkmadı ayarlardan geliştirici seçeneklerinden yaptım. Görüntüler gözüküyor. Ama videolar gözükmüyor.

kimselerduymasın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
kimseler duymasın
İlk öncelikle kablo ile aktarım denedim fakat görüntüleri bulamadım. Bende share it isimli uygulamadan kablosuz bağlantılı bir şekilde özel ağda oluşturulan gayet hızlı bir aktarım uygulamasını denedim. Fakat bilgisayarımda sorun yaşadığım için oda başarısız oldu.

Maalesef o yazı çıkmadı ayarlardan geliştirici seçeneklerinden yaptım. Görüntüler gözüküyor. Ama videolar gözükmüyor.
usb hata ayıklama açın geliştirici seçeneklerden

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
kabloyla bağladığınızda telefona ''MPT YE İZİN VER'' diye bir seçenek çıkar(normalde) ordan izin verirseniz dosyalarınızı görürsünüz

YagizS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Maalesef o yazı çıkmadı ayarlardan geliştirici seçeneklerinden yaptım. Görüntüler gözüküyor. Ama videola

usb hata ayıklama açın geliştirici seçeneklerden
Şimdi açıp dosya aktarımı dediğim zaman videoları nihayet görebildim. Çözümün için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom