Android Telefonumu açar açmaz 'Google play hizmetleri sürekli duruyor' Yazısı çıkıyor.

UzunKing

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,038
Galiba bu sorunla karşılaşanlar olmuş, bende şu an ilk defa karşılaşıyorum. Telefonun ekran kilidini açar açmaz ekrana çıkıyor ve hiç bir şey yapamıyorum.
Yazan yazı: Google Play hizmetleri sürekli olarak duruyor.
Napmam lazım? (Hard Reset ile format atamam.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Emirhandkee

Böyle bir haber okumuştum Webtekno'da androidler çöküyor diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamalar kısmında 'web' diye bir aratma yap,sonrasında önüne çıkan uygulamaya tıkla ve önbelliğini temizle,zorla durdur tuşla.

Sorun webwiew de ise güncelleyin. Olay hizmetlerinde ise verileri temizleyin. Size önerim ikisini de yapmanız, çünkü tam olarak sorunu bilmiyoruz.

google chromeyi güncellemeyi dener misin ?

Evdeki bütün cihazlarda AndroidSystemWebwiev'i devre dışı bırakıp Chrome'un güncellemelerini kaldırdım.
Öyle ki sorun çözüldü, sorunun devam ettiğine dair olumsuz bir dönüt almadım.

Ayarlar > Uygulamalar > Chrome
Devre dışı bırak
Normal Google yi kullanabiliyorsun
Sorun çözüldü

Bu benim de başıma geldi. Hiçbir şekilde devre dışı bırakılamıyor ve güncellemeler silinemiyordu. Yeniden başlatma da işe yaramadı. Google play hizmetlerinin APK'sını güvendiğim bir siteden indirdim ve kurdum. Sorun çözüldü.

Bu benim de başıma geldi. Hiçbir şekilde devre dışı bırakılamıyor ve güncellemeler silinemiyordu. Yeniden başlatma da işe yaramadı. Google play hizmetlerinin APK'sını güvendiğim bir siteden indirdim ve kurdum. Sorun çözüldü.
site adı verebilir misin

Geri