Telefonumu dondurucuda unuttum

SametSW

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
2 saat dondurucuda kalmış ekrani donmustu arkası da ama deliklerinde hiç sorun yoktu ilk sildim sonra saç kurutma makinesiyle kuruttum üstünde ki buzları aldim telefonu açtığımda sarj 0 olarak gösterip kapandi 2. Ve3. Defa sonra samsung yazısı geldi ve karararak kapandı simdide açıldı herhangi bir sorun gelir mi telefona

Sac kurutma makinesi tutmasaydın keşke,buz tuttuysa o çözülünce sıkıntı eder.Ben olsam garanti olması için pirince yatırırım.

Ne olursa olsun elektronik cihazlara saç kurutması yapılmaz elektron atıyor diye biliyorum zararlı bir şey bu yaptığın, Uzun vade de ne olur bilemem.
Cok uzaktan yaptim ve sıcağa almadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada suya dayanıklı telefon

Cok uzaktan yaptim ve sıcağa almadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada suya dayanıklı telefon
buzlar eriyip suya dönüştüğü için iç donanım hasar görür yani mevzu sadece sıcaklık değil

Yapmaman gereken herseyi sirasiyla yapmışsın

2 saat dondurucuda kalmış ekrani donmustu arkası da ama deliklerinde hiç sorun yoktu ilk sildim sonra saç kurutma makinesiyle kuruttum üstünde ki buzları aldim telefonu açtığımda sarj 0 olarak gösterip kapandi 2. Ve3. Defa sonra samsung yazısı geldi ve karararak kapandı simdide açıldı herhangi bir sorun gelir mi telefona
Dondurucu ile telefon ne alaka hocam ?

Geri