Telefonumun pilini kendim değişebilir miyim?

ragnmar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
140
s20 fe telefonum var garantisi bitti ve bataryası kötü durumda internetten pil sipariş etsem kendim değişebilir miyim? Bu işlere elimin yatkınlığı vardır tek sorun kapağı açarken sorun çıkar mı diye

Arka kapak yapıştırmaysa önce telefonun kenarlarını fön makinesiyle ısıtın ama sabit tutmayın sürekli gezdirin. Yapışkan silikon ısınınca yavaş yavaş kapakla kasa arasına ince bir şey sokup açın ama çok ileri itmeyin özellikle şarj soketinin ve varsa parmak izi sensörünün olduğu yerde ekstra dikkatli olun. Her yeri ufak ufak açın kapağı bir taraftan açıp ordan açmayın bükülebilir.

TR piyasasında Deji'den iyi yan sanayi batarya yok sanırım. Yine de çok uzun ömürlü olmaz ama, telefon modeline göre değişir tabii ama 6 ay sonra pil sağlığında azalma yaşadığını söyleyenler gördüm.
Woyax diyor ama yorumları iyi gibi fiyatı da bariz ucuz geldi. Valla hocam şuan ki pille karşılaştırsak 6 ay gitsin öpüp başıma koyarım zaten :D

TR piyasasında Deji'den iyi yan sanayi batarya yok sanırım. Yine de çok uzun ömürlü olmaz ama, telefon modeline göre değişir tabii ama 6 ay sonra pil sağlığında azalma yaşadığını söyleyenler gördüm.
tam 6 ay gidiyor 6 ay sonra yavaş yavaş kapasitesi düşüyor 8 9 ay sonra da bitik hale geliyor iyi kullanılırsa belki 1 yıl. se 2 cihazda 1 yıl deji batarya kullandım şu an son taktığımın arasından 2 buçuk yıl falan geçmiştir kardeşim kullanıyor ekran süresi 3 saat falan ilk taktığım zaman hatırladığım kadarıyla 1 yılı rahat çıkarıyordu o yıl lisedeydim sabah şarj ediyordum 9 dan 2 ye kadar okulda oluyordum o süre zarfında telefon kapalı duruyordu ve geceye kadar bitmiş oluyordu

Woyax diyor ama yorumları iyi gibi fiyatı da bariz ucuz geldi. Valla hocam şuan ki pille karşılaştırsak 6 ay gitsin öpüp başıma koyarım zaten :D
Woyax dejinin premium markası. Ama şu konuda uyarayım birkaç yıldır depoda bekleyen eski üretim bir pil olabilir bu sattıkları.

Önden bi b7000 yapıştırıcı sipariş et yoksa açtın mı kapatamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,229
Üyeler
192,654
Son üye
Zubenel
Geri