https://www.hepsiburada.com/woyax-b...ze-batarya-p-HBCV00009WCEKF?magaza=Woyax Deji bu pil nasıldır sizceYapılabilir zor bir cihaz değil
TR piyasasında Deji'den iyi yan sanayi batarya yok sanırım. Yine de çok uzun ömürlü olmaz ama, telefon modeline göre değişir tabii ama 6 ay sonra pil sağlığında azalma yaşadığını söyleyenler gördüm.
Woyax diyor ama yorumları iyi gibi fiyatı da bariz ucuz geldi. Valla hocam şuan ki pille karşılaştırsak 6 ay gitsin öpüp başıma koyarım zatenTR piyasasında Deji'den iyi yan sanayi batarya yok sanırım. Yine de çok uzun ömürlü olmaz ama, telefon modeline göre değişir tabii ama 6 ay sonra pil sağlığında azalma yaşadığını söyleyenler gördüm.
tam 6 ay gidiyor 6 ay sonra yavaş yavaş kapasitesi düşüyor 8 9 ay sonra da bitik hale geliyor iyi kullanılırsa belki 1 yıl. se 2 cihazda 1 yıl deji batarya kullandım şu an son taktığımın arasından 2 buçuk yıl falan geçmiştir kardeşim kullanıyor ekran süresi 3 saat falan ilk taktığım zaman hatırladığım kadarıyla 1 yılı rahat çıkarıyordu o yıl lisedeydim sabah şarj ediyordum 9 dan 2 ye kadar okulda oluyordum o süre zarfında telefon kapalı duruyordu ve geceye kadar bitmiş oluyorduTR piyasasında Deji'den iyi yan sanayi batarya yok sanırım. Yine de çok uzun ömürlü olmaz ama, telefon modeline göre değişir tabii ama 6 ay sonra pil sağlığında azalma yaşadığını söyleyenler gördüm.
Woyax dejinin premium markası. Ama şu konuda uyarayım birkaç yıldır depoda bekleyen eski üretim bir pil olabilir bu sattıkları.Woyax diyor ama yorumları iyi gibi fiyatı da bariz ucuz geldi. Valla hocam şuan ki pille karşılaştırsak 6 ay gitsin öpüp başıma koyarım zaten![]()