Akagami no shanks
80+ Bronze
Öylesine bakıyordum aklıma böyle bişey geldi denesem nolur diye düşündüm denedim telefon açılmıyor yazılım atsam düzelirmi (rootlu android 4.2)
Bruh android menüsünden reset atÖylesine bakıyordum aklıma böyle bişey geldi denesem nolur diye düşündüm denedim telefon açılmıyor yazılım atsam düzelirmi (rootlu android 4.2)
Denedim olmadıBruh android menüsünden reset at
Vendorİyi b** yedin diyesim var. data, system, vendor gibi dosyalar var mıydı sildiğin konumda?
Cihaz download moda giriyor mu?Vendor
Nasıl yaniCihaz download moda giriyor mu?
Telefonun nedir?Nasıl yani
Samsung g313 (ace 4) biraz eski ama pc olduğundan pek koymuyoTelefonun nedir?
SM ile başlayan ismini biliyor musun? Telefonun arkasında falan yazıyor mu? Ama muhtemelen cihazın budur:Samsung g313 (ace 4) biraz eski ama pc olduğundan pek koymuyo
Ace 4 idi modelifi g313hySM ile başlayan ismini biliyor musun? Telefonun arkasında falan yazıyor mu? Ama muhtemelen cihazın budur:
Latest Samsung GALAXY ACE4 firmware
Download the latest Samsung firmware for GALAXY ACE4 with model code SM-G3139D. Check out our free download or super fast premium options.www.sammobile.com
Bunu indirip flashla. Düzelmezse yallah garantiye.
Attığım linketi firmwareyi flashla. Düzelmezse garantiye diyecem bitmiştir garantisi. Düzeltmesi zor değil ama güzel ülkemizde işini bilmeyen telefoncular olmadığından düzeltemezsin galiba.Ace 4 idi modelifi g313hy