Neler Yeni

YURT DIŞI NOTE 13 PRO

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
peder şimdi yurt dışı redmi note 13 pro 5g almıştı biraz kullandı bana verdi ımeı işini nasıl yapmış bilmiyorum ama sorunsuz kullanıyor telefonun ımeı kayıtlı değil ama yinede bakayım dedim gerçektende kayıtlı değil. telefonun gösterdiği ımeı ile kasada yazan ımeı uyuşuyor benim anlamadığım bu telefon nasıl çalışıyor ımeı kayıtlı olmamasına rağmen eğer bir sorun yoksa bende note 10 pro var daha iyi bir telefonsa 13 proya geçeyim

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Bay fahare
Oluyor ya bendede öyle yıllardır kayıt etmeden kullanıyorum yinede dikkatli ol çok güvenme 4 yıldır kullanıyorum sade 1 ay gitti onda da diğer hatta geçirdim kullandım

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oluyor ya bendede öyle yıllardır kayıt etmeden kullanıyorum yinede dikkatli ol çok güvenme 4 yıldır kullanıyorum sade 1 ay gitti onda da diğer hatta geçirdim kullandım
bende tek hat var öyle değişme şansımda yok nasıl çalışıyor bu telefonun hattı şuanda ben onu anlamadım normalde hiç hattı görmemesi gerekmiyor mu

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
bende tek hat var öyle değişme şansımda yok nasıl çalışıyor bu telefonun hattı şuanda ben onu anlamadım normalde hiç hattı görmemesi gerekmiyor mu
Hocam tek hat dediğimizde o değil çift hat girişini kastediyoruz imeisi problem olsa bile 8ay kapanmadan kullanabilirsiniz telefonu IMEI ile alakalı problem çıkarsa çıktığındada IMEI çakan yerler var oraya verirsiniz onlar hallederler

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
Hocam tek hat dediğimizde o değil çift hat girişini kastediyoruz imeisi problem olsa bile 8ay kapanmadan kullanabilirsiniz telefonu IMEI ile alakalı problem çıkarsa çıktığındada IMEI çakan yerler var oraya verirsiniz onlar hallederler
8 ay geçeli çok oldu babam alırken bişey yaptırmış ömür boyu daha ellemene gerek yok demişler mümkün mü öyle bişey

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
Direnç kaydi yaptirmis, evet mumkun.
anladım sorun çıkmıcak yani hiç bende yurt içi note 10 pro var 256 13 pro da 256 geçmem mantıklı mı baya güzele benziyor telefon benimkide 120 hz ama 13 pro daha akıcı

Shix2x

80+ Bronze
anladım sorun çıkmıcak yani hiç bende yurt içi note 10 pro var 256 13 pro da 256 geçmem mantıklı mı baya güzele benziyor telefon benimkide 120 hz ama 13 pro daha akıcı
3 yaş fark var geçebilirsiniz.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Atakan AKTAŞ
Sorun olmaz geçebilirsiniz.
öyle yapıcam müsait bi zamanda
hocam ayriyetten merak ettiğim bişey var ikisiden yan yana şuan bakıyorum note 10 pronun hoparlörleri çook daha güzel hem bas hem tiz mükemmel büyük hoparlör gibi bas vuruyor o sesler bile geliyor ama 13 pro o kadar iyi değil sebebi nedir acaba 10 pro da özellikle hoparlöre falan mı çalışmışlar çünkü bi çoğu telefonda ben böyle bir hoparlör görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,642
Üyeler
167,691
Son üye
v2koray
Top Bottom