Bende öyle düşünüyorum. Format at.ghostingde değil ölü pikselde değil ne olm bu ?
Galiba arka planda çalışan bir uygulama yapıyor,
@wpa_supplicant
Telefonu aç kapa yaptım şu anda gitti aceba neden oldu bende anlayamadım internette de saçma bilgiler var örn fbi seni dinliyor hayatın karardı vb. Gece gece kalp kırizi geçttirecek bu trollerBende öyle düşünüyorum. Format at.
Telefonu aç kapa yaptım gittiEkran görüntüsü, demek ki ekran zarar görmemiş.
Tam olarak ne olduğunu bilmem imkansız, cihazı sıfırlayıp teker teker kullandığınız uygulamaları geri yükleyin, hangisi sebep oluyor bu sayede bulabilirsiniz.
İyi boş yapmışlar.örn fbi seni dinliyor hayatın karardı vb
Şu konuları açarken bari yazımınıza dikkat edin bu ne böyle. Aceleyle falan yazdıysan düzenleme seçeneği var konuyu açtıktan sonra düzenleyebilirsin.Alıntıyı görüntüle
Telwfinumun sol üst köşesinde böyel bir gri nokta belirdi bende. Neden olduğunu anlayamadım internette ise çok fazla bilgi kirliliği var izl niyorsin vb lütfen yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha belirgin olsun Alıntıyı görüntüle
Kızlar soruyor a girmen hata.Konuyu bir anda açtım birazdan düzenlerim sebebi:Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
DH siyaset ve reklam yeri, Kızlar soruyor ise iğrenç bir yer. Her neyse sorun çözüldüyse sıkıntı yok.Bir anlık bakayım diye tıkladım donanım haberdede böyle troll ler olunca biraz tırstım