Neler Yeni

Telegram Irak'ta engellendi!

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Youtubeda öyle o kadar kolay yayılamıyorlar tiktokta ise rapor attığın zaman hesapı direk kapatıyorlar youtube tiktok ayrı face bilmiyorum discord var birde oralarıda illegal yuvaları her girdiğim public sunucuda en az 3 tane illegalci görüyorum
Youtube'da bildiğim 2-3 kanal var 1 yıldır kanalları kapatılmalı, videoları silinmedi. Tiktok'da ise aylardır duran videolar var.

Helenov

80+
Veri ihlali sebebiyle bir şeyleri kapatacaksanız senin kullandığın telefon firması, kullandığın işletim sistemleri bile verilerini kullanıyor. Günümüzde veri kullanmayan şirket yok.

Livaković

80+ Silver
Youtube'da bildiğim 2-3 kanal var 1 yıldır kanalları kapatılmalı, videoları silinmedi. Tiktok'da ise aylardır duran videolar var.
raporlayın gerekli görsellerle birlikte ilgileniyorlar tiktokta aynı şekilde discord telegramdan neden çıkamıyorlar sanıyorsunuz :D discordun türkiye temsilciliği yok telegramında aynı şekilde :D diğer platformlara geçemezler bir rapora verisini verirler enselerler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veri ihlali sebebiyle bir şeyleri kapatacaksanız senin kullandığın telefon firması, kullandığın işletim sistemleri bile verilerini kullanıyor. Günümüzde veri kullanmayan şirket yok.
Ordaki veri ihlali panelci illegal tayfa yüzünden yasaklandığı için bu belirtiliyor burdan o anlamı çıkartın

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
raporlayın gerekli görsellerle birlikte ilgileniyorlar tiktokta aynı şekilde discord telegramdan neden çıkamıyorlar sanıyorsunuz :D discordun türkiye temsilciliği yok telegramında aynı şekilde :D diğer platformlara geçemezler bir rapora verisini verirler enselerler
Hocam raporlasak ve kaldırsalar bile her gün onlarca/yüzlerce yeni video yayınlanıyo zaten. Anında hepsini silemeyecekleri için her türlü erişilebiliyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Onlar legal olarak alıyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Telegram da legal olarak alıyor. Kullanım sözleşmelerini, gizlilik politikalarını okuyabilirsiniz.
Hocam legal aldığını bende biliyorum, fakat sözleşmede belirtilmeyen bir maddeden dolayı yasaklanmıştır muhtemelen diye düşünüyorum. Öyle olmasa bile istedikleri gibi kapatırlar.

Livaković

80+ Silver
Irak'ta panelci tayfa mı var?
panel sadece bir örnekti sadece türkiyedemi illegal işler yapılıyor sanıyorsunuz vpnle ırak telegrama giren var İllegram uygulamanın ismi olsa daha mantıklı olurdu hertürlü işkence kan vahşet illegal katmanına göre değişiyor girdiğiniz yerlere göre ben zamanında telegram kullanmıştım gördüklerimin etkisinden çıkammaıştım psikoloğa gitmiştim her şey göründüğü gibi olmuyor maalesef

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Livaković

80+ Silver
Telegram da legal olarak alıyor. Kullanım sözleşmelerini, gizlilik politikalarını okuyabilirsiniz.

Şu an bu yazıyı yazdığınız Donanım Arşivi Forum dahi verilerinizi kullanıyor.
uygulamaların veri alması değil konu şuanda biz illegal ortamların orda döndüğünden bahsediyoruz veri kurallarına aykırı derken ordaki illegal sebeplerden dolayı kapattılar bunu demeye çalışıyor orda

Helenov

80+
uygulamaların veri alması değil konu şuanda biz illegal ortamların orda döndüğünden bahsediyoruz veri kurallarına aykırı derken ordaki illegal sebeplerden dolayı kapattılar bunu demeye çalışıyor orda
Konuda veri ihlalinden dolayı kapatıldığından bahsedilmiş, ben onun için dedim. Sizin dedikleriniz için değil.

Livaković

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,529
Üyeler
163,010
Son üye
Disconncy
Top Bottom