Neler Yeni

Telegram Irak'ta engellendi!

Helenov

80+

Livaković

80+ Silver
(y)

Kendin onaylıyorsun verilerinin kullanılmasını.
Burayı kimse okumaz ama onaylamaktan başka çarem yoktu kayıt olmak için verilerim kullanılması derken ip adresimin herhangi biriye paylaşılacağınamı onay verdim bu doğru olamaz zaten legal değil bence burda bir yanlış anlaşılma var verilerimi mahkeme gibi bir durum olursa kullanılmasını onaylamaktır o

Helenov

80+
Burayı kimse okumaz ama onaylamaktan başka çarem yoktu kayıt olmak için verilerim kullanılması derken ip adresimin herhangi biriye paylaşılacağınamı onay verdim bu doğru olamaz zaten legal değil bence burda bir yanlış anlaşılma var verilerimi mahkeme gibi bir durum olursa kullanılmasını onaylamaktır o
Hayır, IP'ni 3. bir kişiyle paylaşsalar bile kazançları olmaz. Bu IP'ler sana özel numaralar değil zaten, artık IPV4 numaraları yetmediği için bir IP'yi birden fazla kişi kullanıyor.

Kullanılmasından kastım da bu bilgilerin görülebilmesi, saklanmasıydı. Ve dava gibi bir durumda IP'nin paylaşılmasıydı.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
mahkeme için zaten

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
telegram kullanan mı var 😂
WhatsApp'tan daha iyi bir uygulama olduğunu düşünüyorum da işte maalesef WhatsApp popülerlik açısından daha önde olduğu için çok kullanılıyor. Sadece ifşa, borsa takip, illegal şeyler için kullanılmıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,522
Üyeler
163,008
Son üye
stroma155
Top Bottom