Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Hayır görüyorlarModlar göremezler
Hayır görüyorlarModlar göremezler
Normalde görmemeleri gerekir bunlar kişisel bilgiler donanımarşivi forum bu konuda güvenlik işini hafife alıyor sanırımHayır görüyorlar
İfşacılardan başka yok harbitelegram kullanan mı var
Veri ihlali sadece uygulamanın yaptığı veri ihlalimi oluyor dostum okumada probleminmi var?
Normalde görmemeleri gerekir bunlar kişisel bilgiler donanımarşivi forum bu konuda güvenlik işini hafife alıyor sanırım
Burayı kimse okumaz ama onaylamaktan başka çarem yoktu kayıt olmak için verilerim kullanılması derken ip adresimin herhangi biriye paylaşılacağınamı onay verdim bu doğru olamaz zaten legal değil bence burda bir yanlış anlaşılma var verilerimi mahkeme gibi bir durum olursa kullanılmasını onaylamaktır o
Kendin onaylıyorsun verilerinin kullanılmasını.
Hayır, IP'ni 3. bir kişiyle paylaşsalar bile kazançları olmaz. Bu IP'ler sana özel numaralar değil zaten, artık IPV4 numaraları yetmediği için bir IP'yi birden fazla kişi kullanıyor.Burayı kimse okumaz ama onaylamaktan başka çarem yoktu kayıt olmak için verilerim kullanılması derken ip adresimin herhangi biriye paylaşılacağınamı onay verdim bu doğru olamaz zaten legal değil bence burda bir yanlış anlaşılma var verilerimi mahkeme gibi bir durum olursa kullanılmasını onaylamaktır o
mahkeme için zatenBurayı kimse okumaz ama onaylamaktan başka çarem yoktu kayıt olmak için verilerim kullanılması derken ip adresimin herhangi biriye paylaşılacağınamı onay verdim bu doğru olamaz zaten legal değil bence burda bir yanlış anlaşılma var verilerimi mahkeme gibi bir durum olursa kullanılmasını onaylamaktır o
WhatsApp'tan daha iyi bir uygulama olduğunu düşünüyorum da işte maalesef WhatsApp popülerlik açısından daha önde olduğu için çok kullanılıyor. Sadece ifşa, borsa takip, illegal şeyler için kullanılmıyortelegram kullanan mı var