Telegram vozol satış grupları

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,131
Bir kaç grup var bilirsiniz sizlerde illaki 20k star vs 25k shisha alıcam şuan bulunduğum yerde 20k için 1000TL istiyorlar öyle bir saçmalık ama bu gruplarda 600 650 bandına bulabiliyorum toplu alımda da daha uyguna geldiği oluyor sizce ne kadar mantıklı almak peki

Bir kaç grup var bilirsiniz sizlerde illaki 20k star vs 25k shisha alıcam şuan bulunduğum yerde 20k için 1000TL istiyorlar öyle bir saçmalık ama bu gruplarda 600 650 bandına bulabiliyorum toplu alımda da daha uyguna geldiği oluyor sizce ne kadar mantıklı almak peki
550tlye alıyorum telegramda birinden buldum tanıştık falan bayadır alışveriş yapıyorum (elden)

bende arayıştayım geçen 10k vozola 600 verdim çok kazık.

vozol güzel geliyor snlsysbiliyorum ama yavaş yavaş öldürüyor almayın

telegram kanallarını nasıl bulabileceğimiz hakkında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen ondan sonra fazla gitmedi yandı 1 hafta geçmeden bir daha 400-450 ye bulmadığım sürece almayı düşünmüyorum para israfı.
büyük şehirde değilse çoğu dolandırıcı bu insanların elden almadıkça güvenmeyin

telegram kanallarını nasıl bulabileceğimiz hakkında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen ondan sonra fazla gitmedi yandı 1 hafta geçmeden bir daha 400-450 ye bulmadığım sürece almayı düşünmüyorum para israfı.
kullanilmis satti sana buyuk ihtimalle.

Geri