Neler Yeni

Öneri Televizyon Önerisi 4k

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Emre Öztaylan

Hi-Level 55UL700 modeli var aklımda veya​

Axen AX55FMN501​

Bilgisayara bağlayıp oyun oynanmak için odama bakıyorum arada dizi izlenir 13-14k bütçe var en fazla böyle markalarla işimi görebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Yuzarsef
Bütçe çıkabilirsen TCL ama 15 altına en iyi TV bence strong dur bilgin olsun. F/P olarak strong candır 4k TV olarakdan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Emre Öztaylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe çıkabilirsen TCL ama 15 altına en iyi TV bence strong dur bilgin olsun. F/P olarak strong candır 4k TV olarakdan.
TCL de baktım aslında bi tık aşıyor bide google tv akıllı olmasına gerek yok android boxda var o yüzden fiyat performans bakıyorum işimi görsün yeter senin stronga bakayım bi

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Yuzarsef
TCL de baktım aslında bi tık aşıyor bide google tv akıllı olmasına gerek yok android boxda var o yüzden fiyat performans bakıyorum işimi görsün yeter senin stronga bakayım bi
Senin bütçende stronga benzer tv lerde var fakat strong gibisi yok. Bu arada ben tcl baktım da sonra dedim boşver nasılsa televizyonun var dedim kendime. (yoksa alacaktım)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Axen AX55FMN501​

Bilgisayara bağlayıp oyun oynanmak için odama bakıyorum arada dizi izlenir 13-14k bütçe var en fazla böyle markalarla işimi görebilir miyim?
ne bir tıkmı 1 milyon fiyatı var tvnın :)

Mr. Bean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mr. Bean

Axen AX55FMN501​

Bunu Al Geç Hocam .

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mehmet Emre Öztaylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291