DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
LG Samsung Philips bak derimYarın söyleyeceğim anneme.
LG Samsung Philips bak derimYarın söyleyeceğim anneme.
beko ve arçelik tv fiyatlarını bana göre hak etmiyorbeko bakma bence
bende öyle dedimLG Samsung Philips bak derim
az geç geliyorum ben yapıcak bir şey yokbeko ve arçelik tv fiyatlarını bana göre hak etmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende öyle dedim
LG Samsung Philips bak derim
Dayımlarda lg tv var smart netflix youtube her yere giriyor onu söylerim anneme.beko ve arçelik tv fiyatlarını bana göre hak etmiyor
bende öyle dedim
Sizin için iyi olurDayımlarda lg tv var smart netflix youtube her yere giriyor onu söylerim anneme.
birde kablosuz bir klavye ile yattığınız yerden artık açar izlersinizGece açıcağım rick and morty izle babam izle
arçelik ve beko da aynı özelliklerde varDayımlarda lg tv var smart netflix youtube her yere giriyor onu söylerim anneme.
kanka her tv desteklemiyor malesef ):birde kablosuz bir klavye ile yattığınız yerden artık açar izlersiniz
çoğunda vardır Smart TV lerde samsungların parçaları baya pahalı malesefarçelik ve beko da aynı özelliklerde var
artık neredeyse bütün televizyonlarda her özellik var
fakat malzeme kalitesi farklı tabii ki
daha çok philips öneririm neden derseniz philips de ambilight özelliği var ortama çok güzel hava katıyor
samsung larda iyi fakat kart fiyatı çok fazla atıyorum arçelik tv nin bir kartı 300te se samsung 500-600tl
kanka her tv desteklemiyor malesef ):
hocam benden sana tavsiye smart ı olmayan iyi bir tv al sonra apple tv al veya onun muadili bir cihazDayımlarda lg tv var smart netflix youtube her yere giriyor onu söylerim anneme.
kanka apple tv yi gereksiz görüyorum ama ne işe yaradığını da pek anlamadımhocam benden sana tavsiye smart ı olmayan iyi bir tv al sonra apple tv al veya onun muadili bir cihaz
kanka apple tv yi gereksiz görüyorum ama ne işe yaradığını da pek anlamadım
hocam benden sana tavsiye smart ı olmayan iyi bir tv al sonra apple tv al veya onun muadili bir cihaz
Agalar 2500tl ye smart tv önerir misiniz??çoğunda vardır Smart TV lerde samsungların parçaları baya pahalı malesef
kaç ekran ?Agalar 2500tl ye smart tv önerir misiniz??