Neler Yeni

Televizyon yan taraflarında çukur tarzında yansımalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Bugün philips 65oled759 aldım. Servis gelip kurulumu yaptı. Ancak wifi ekranında bağlanmaya çalıştığında ekrar en az 10 kere siyah ekrar verip düzeliyordu. Servis arızalı diyip tutanak tutacaklarını ve değişim olacağını söylediler. Normal uydu kanallarına bakarken ekranın yan taraflarında arkadan gelen yansımalarda çukurluklar gözüküyor. Bu normal mi sizce

Ekler

• IMG_7913.jpeg
    IMG_7913.jpeg
    897.2 KB · Hit: 16

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Volkan
Bugün philips 65oled759 aldım. Servis gelip kurulumu yaptı. Ancak wifi ekranında bağlanmaya çalıştığında ekrar en az 10 kere siyah ekrar verip düzeliyordu. Servis arızalı diyip tutanak tutacaklarını ve değişim olacağını söylediler. Normal uydu kanallarına bakarken ekranın yan taraflarında arkadan gelen yansımalarda çukurluklar gözüküyor. Bu normal mi sizce
babu babu babu ekranda çukurlar var servis gördü mü bunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
babu babu babu ekranda çukurlar var servis gördü mü bunu
Gördü hocam onu da arayıp belirttim. Onu da söyledim. Evet aldığımız videoda onu da gördük dediler. Değişim olacağını söylediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu oledlerin elle taşınması doğru mu, çünkü çok ince panelleri var

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Volkan
Gördü hocam onu da arayıp belirttim. Onu da söyledim. Evet aldığımız videoda onu da gördük dediler. Değişim olacağını söylediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu oledlerin elle taşınması doğru mu, çünkü çok ince panelleri var
Değişim çıkarsa güzel hocam kusur yani oda elle tutarken olabilir mi bilmiyorum bir ihtimal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,151
Üyeler
159,276
Son üye
adonix
Top Bottom