Anten kablosu.
Bu eski anten ve televizyonlarda kullanılan kablo. Bu tip kullanan cihaz pek kalmadı diye biliyorum.
Evet hocam eski bir televizyona bağlıydı şu anda ucu bir yerr bağlı değil çıkarsam sorun olurmu?Bu eski anten ve televizyonlarda kullanılan kablo. Bu tip kullanan cihaz pek kalmadı diye biliyorum.
İlk görselse sağ tarafta olan kablo güncel olan anten kablosudur.
Kullanılmıyorsa eğer sorun olmaz hocam.Evet hocam eski bir televizyona bağlıydı şu anda ucu bir yerr bağlı değil çıkarsam sorun olurmu?
Peki bu kabloların modemle bağlantısı yok değil mi hocam?Kullanılmıyorsa eğer sorun olmaz hocam.
Yok hocam. Sadece anten kablosu onlar. Başka işlevi yok.Peki bu kabloların modemle bağlantısı yok değil mi hocam?
Peki sağolun hocam.Yok hocam. Sadece anten kablosu onlar. Başka işlevi yok.
Rica ederim hocam.Peki sağolun hocam.
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bir sorum daha olacak modemde optical yerine bağlı bir kablo var duvardan aşağıya gidiyor yüksek ihtimalle bu nedir?Rica ederim hocam.![]()
Duvardan çıkıp modeme giren kabloysa eğer hat kablosudur. Yani interneti modeme ulaştıran kablo.Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bir sorum daha olacak modemde optical yerine bağlı bir kablo var duvardan aşağıya gidiyor yüksek ihtimalle bu nedir?
Nereye giriyor peki?Duvardan çıkıp modeme giren kabloysa eğer hat kablosudur. Yani interneti modeme ulaştıran kablo.