Neler Yeni

tellefgon

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
herkes senin, onun, bunun gibi ROM atmayı bilmiyoru geçtim ROM'un ne olduğunu bilmiyor. Bu kişiler android telefon alıp 2 yıl sonra performans ve stabilite sorunlarıyla karşılaşınca haklı olarak İos'a geçmek istiyor. Ben XR'dan S20 FE'ye geçtim android 12 yükledim sorunlar vardı ve 11 e geri döndüm. Şimdi bana deselerki android 13 çok harika vs vs ben 10 kez düşünürüm Android 13'e geçmek için. İphone alacak parası olan kafası rahat yaşıyor.
Kimse burda preze yapmasın custom romlae stabil değil belki sizin işinize yarayan uygulamalarda stabildir ama ben her şeyi kullanırım zamaninda s2 ye android 11 de kurdum s3 e de kurdum xiaomiyede hiç biri stabil değil ve en büyük yalanda performans artışı yalanı elindeki cihazın rami belli işlemcisi belli en azla google hizmetlerini siler ram arttirirsin başka bir cacık yok iphone 11 ekrani kötü diyenler de eminim hayatlarinda elina alamamıştır ki zaten 11 pronun ekrani oled he fhd+ sadece yurt dışı olmasi sıkıntı imei yasası pandemi sebebiyle var pandmei bitti sayilir o yasa kalkarsa telefon elde kalır.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kimse burda preze yapmasın custom romlae stabil değil belki sizin işinize yarayan uygulamalarda stabildir ama ben her şeyi kullanırım zamaninda s2 ye android 11 de kurdum s3 e de kurdum xiaomiyede hiç biri stabil değil ve en büyük yalanda performans artışı yalanı elindeki cihazın rami belli işlemcisi belli en azla google hizmetlerini siler ram arttirirsin başka bir cacık yok iphone 11 ekrani kötü diyenler de eminim hayatlarinda elina alamamıştır ki zaten 11 pronun ekrani oled he fhd+ sadece yurt dışı olmasi sıkıntı imei yasası pandemi sebebiyle var pandmei bitti sayilir o yasa kalkarsa telefon elde kalır.
11 ile 11 pro arasında çok fark var. 11 elime aldım çok şükür tam parlaklıkta ekranının Note 9S gibi giriş seviye cihazdan bile geri kaldığını görünce sevemedim. Ayrıca hoparlör olarakta çok zayıf bir telefon yine Note 9S' in gerisinde kaldı. Tabii kamera, OS ve işlemci gücünde önüme geçti bi zahmet geçsin 11 parasına 4 tane Note 9S alınıyo

Top Bottom