Neler Yeni

Temiz Format sonrası bu ekranda kaldı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,901
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,901
İsim
Emre Zengin

Tritient

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut
Onu en erken zamanda değiştirmen şart. Şimdilik BIOS'tan Cpu Core Boost ayarını kapatman çözüm olabilir.
Hocam kasa ve psu'mda kötü baya. Sizce ilk öncelik sıvı soğutma almak mı olsun ?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,901
İsim
Emre Zengin

Tritient

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,901
İsim
Emre Zengin
Hocam estetik kaygıları olan biriyim o.O2 o.O2 Sıvı soğutucu alacağım. Büyük ihtimal Deepcool ls520 ya da le500 olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fakat ilk önce kasa ve psu mu yoksa sıvı soğutucu mu alayım karar veremiyorum. Sizce ilk hangisini almalıyım ?
Bence soğutucu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mehmet tümay
Alıntıyı görüntüleMerhabalar anakart işlemci ve ram değiştirdim win11 temiz kurulum yaptım, driverları yükledim reset attım daha sonra kendi windows updateleri icin reset istedi bu ekranda yaklaşık 30 dakikadır kaldı. Ne yapmalıyım?
Windows m2 ssd ye kurulu.
Guc dugmesine basili tut guncelleme kaldigi yerden devam edecektir ve tamamlayip acilcaktir.

YusufMir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Özdemir
Alıntıyı görüntüleMerhabalar anakart işlemci ve ram değiştirdim win11 temiz kurulum yaptım, driverları yükledim reset attım daha sonra kendi windows updateleri icin reset istedi bu ekranda yaklaşık 30 dakikadır kaldı. Ne yapmalıyım?
Windows m2 ssd ye kurulu.
Kardeşim format işleri can sıkar. 1 2 saat bekle eğer SSD ve işlemcin ortalama veya daha üstündeyse bir daha format at. Atacak malzemen yoksa git 16 GB flash disk al. İnternet kafeden format flash yap. Crackli format kur. Rufus ile. Sonra temiz kurulumu bir daha yap.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim format işleri can sıkar. 1 2 saat bekle eğer SSD ve işlemcin ortalama veya daha üstündeyse bir daha format at. Atacak malzemen yoksa git 16 GB flash disk al. İnternet kafeden format flash yap. Crackli format kur. Rufus ile. Sonra temiz kurulumu bir daha yap.
Kendi servisi dışında kimseye PC veya laptobunu verme demek istiyorum ne yapılacaksa kendin yap yada servisi yapsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,369
Üyeler
162,815
Son üye
zeowax11
Top Bottom