cagdas8300
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu Ben Bilemem.
Programın İsmini Cismini Bilmeden Siz Hiçbir şey diyemem.
Bunu Ben Bilemem.
Programın İsmini Cismini Bilmeden Siz Hiçbir şey diyemem.
Aynen.deneme sürümünde kullanıyorum ben gayet güzel
dostum etkinleştirme yazısı 1 ay sonra gelirSizce virüs kalkmışmıdır ya çünkü etkinleştime yazısı gelmedi alttaki sizce tehlikeli birşeyler olurmu ?
Gelmesse ne olucak ?dostum etkinleştirme yazısı 1 ay sonra gelir
temiz bir kurulum yaptıysan virüs silinmiştir windows deneme sürümü 1 ay boyunca orijinalmiş gibi kullanırsın ardından birkaç özellik devre dışı kalır ve windowsu etkinleştirme yazısı gelir korkma yani bir sıkıntı olmazGelmesse ne olucak ?
Yanılmıyorsam etkinleştir yazısı bir süre sonra geliyordu ayrıca eğer herhangi bir konuda virüs korkun varsa kaspersky'ın ücretsiz versiyonunun indirip tam tarama , (olduğunu hatırlıyorum) ön yükleme taraması yaparsan virüsleri algılayacağına eminim en iyi anti virüs dür kendileri.Arkadaşlar ben temiz kurulumdan önce korsan windows 10 etkinleştirme kurmuştum ve bazı arkadaşlar bunun temiz kurulumdan sonra silineceğini söledi ama bana halen sağ alttaki etkinleştirme yazısı gelmedi sizce kalkmışmıdır ?
Bu Miss Gibi Bir Virüs Programı.bu videoydu galiba yükeldiğim programa benz
bu videoydu galiba yükeldiğim programa benziyor
Etkinleştirme yazısı geldğinde yapıcağım diyimi ?Bu Miss Gibi Bir Virüs Programı.
Eğer Temiz Format Attıysanız Sıkıntı Kalmaz. Benim Attığım Adımları Yaparak Etkinleştirin
Bu Miss Gibi Bir Virüs Programı.
Eğer Temiz Format Attıysanız Sıkıntı Kalmaz. Benim Attığım Adımları Yaparak Etkinleştirin
forum.donanimarsivi.com
Ordaki Adımları Yapın. Zaten Her şeyi Tek tek anlatıyor. Doğru yaparsanız bir sıkıntı olmazEtkinleştirme yazısı geldğinde yapıcağım diyimi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ve burdan yapıcamÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
diyimi ?
Çok teşekkür ederim hepinizedeOrdaki Adımları Yapın. Zaten Her şeyi Tek tek anlatıyor. Doğru yaparsanız bir sıkıntı olmaz
Hocam Siz Sadece Gidin Ve O adımları yapın. Beklemenize gerek yok.Çok teşekkür ederim hepinizede
Bide bunları etkinleştirme yazısı geldğindemi yapıcağım ?