Neler Yeni

Temizlik sonrasi PC Açılmıyor.

XaRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmed Hamza Süleyman
Kasayı temizlemek için anakartı çıkardım, fanlari Her şeyi temizledim. Kasaya geri montaj ettim fakat açılmadı. Kabloları kontrol ettim sıkıntı yoktu. Anakartı tekrar çıkardım dışarda taktım psu yu fakat gene olmadı. Anakart bozuldu zannettim ve anakart sipariş ettim. Yeni anakartı taktım fakat sonuç aynıydı. PSU yu kontrol etmek sonradan aklıma geldi. Fakat ondada bir sıkıntı yoktu. PSU yu eski pc me taktım ona güç verdi. Acaba nerde hata yapıyorum?

Anakart modelim B450M S2H
Yeni sipariş ettiğim B450M S2

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Kasayı temizlemek için anakartı çıkardım, fanlari Her şeyi temizledim. Kasaya geri montaj ettim fakat açılmadı. Kabloları kontrol ettim sıkıntı yoktu. Anakartı tekrar çıkardım dışarda taktım psu yu fakat gene olmadı. Anakart bozuldu zannettim ve anakart sipariş ettim. Yeni anakartı taktım fakat sonuç aynıydı. PSU yu kontrol etmek sonradan aklıma geldi. Fakat ondada bir sıkıntı yoktu. PSU yu eski pc me taktım ona güç verdi. Acaba nerde hata yapıyorum?

Ön panel bağlanıtlarıyla alakalı olma ihtimali var mı sence?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İşlemci, fanın oturup oturmadığını kontrol etmek aklına gelmedi mi ?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

Keşke sipariş vermeden önce buraya sorsaydınız. Ramleri oturttuğunuza eminmisiniz? Güç kaynağı pinleri yerine tam oturdu mu? Ekran kartı güç bağlantısını yaptınız mı? Cpu fanı söktüyseniz geri düzgün montajladınız mı?

XaRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmed Hamza Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç düğmesini bağlamadan denedim sonradan gene bie şey yoktu. Kendim tetikledim gene olmadı.

İşlemci ve fani yapışık o yüzden işlemciyi oturtmadan fanın gücünü bağladım anakarta.

Ekran kartsız açmayı denemiştim gene olmadı. Ramleri ve pinleri düzgün bir şekilde taktım bir temazsizlik yoktu.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır

Neden sipariş verdiniz yazık paranıza ya slota toz girmiştir ya da işlemci fanı yerine oturmamıştır yapmayın böyle keşke buraya sorsaydınız sağlık olsun

XaRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmed Hamza Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden sipariş verdiniz yazık paranıza ya slota toz girmiştir ya da işlemci fanı yerine oturmamıştır yapmayın böyle keşke buraya sorsaydınız sağlık olsun

Daha yeni sipariş vermiştim. Şimdi iade edicem. Fakat kendi kartımın bozulduğunu nasıl anlayabilirim.

Sıkıntı şurada başlıyor. Yeni anakartı taktım gene çalışmadı. Onda toz vs. Olma riskide yoktu.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Daha yeni sipariş vermiştim. Şimdi iade edicem. Fakat kendi kartımın bozulduğunu nasıl anlayabilirim.

Sıkıntı şurada başlıyor. Yeni anakartı taktım gene çalışmadı. Onda toz vs. Olma riskide yoktu.
psu da sorun olabilir

Excator23cm

80+ Gold
Keşke sipariş vermeden önce buraya sorsaydınız. Ramleri oturttuğunuza eminmisiniz? Güç kaynağı pinleri yerine tam oturdu mu? Ekran kartı güç bağlantısını yaptınız mı? Cpu fanı söktüyseniz geri düzgün montajladınız mı?
.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,355
Üyeler
165,670
Son üye
quuumac
Top Bottom