Bilgisayar alacağım 4070li sağlam bir şey toplamak istiyorum ama kasalar çok pahalı indirim olacağı söyleniyor ama temmuz zam mı gelir mi ?
Çok teşekkür ederim benim için biraz pahalı o yüzden indirim bekliyorum ama bir yandan da korkuyorum zam gelir diyeAMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Aklınızda bulunsun hocam bu sistem
hocam pahalı diye dalga mı gecıyorsunuz gecen sene dolar 25ken bunun 4070li düz versıyonları zaten bu fiyattı 35e superli versiyon ustelık dolar 33.. beles bu sıstem suan normlade 45 altı olmamalıÇok teşekkür ederim benim için biraz pahalı o yüzden indirim bekliyorum ama bir yandan da korkuyorum zam gelir diye
Yani böyle bir ülkede bence indirim için pek umutlu olma ama belli olmaz sen nasıl istersen vatanda yine 4060 sistem var 20k ya falan onlara da bakabilirsinÇok teşekkür ederim benim için biraz pahalı o yüzden indirim bekliyorum ama bir yandan da korkuyorum zam gelir diye
Adam benim için pahalı demiş ekonomik düzeyi içinhocam pahalı diye dalga mı gecıyorsunuz gecen sene dolar 25ken bunun 4070li düz versıyonları zaten bu fiyattı 35e superli versiyon ustelık dolar 33.. beles bu sıstem suan normlade 45 altı olmamalı
Kanka sakinhocam pahalı diye dalga mı gecıyorsunuz gecen sene dolar 25ken bunun 4070li düz versıyonları zaten bu fiyattı 35e superli versiyon ustelık dolar 33.. beles bu sıstem suan normlade 45 altı olmamalı
4060 lı sistemler ne kadar süreliğine götürür bizi hocam. Teşekkür ederim bu aradaYani böyle bir ülkede bence indirim için pek umutlu olma ama belli olmaz sen nasıl istersen vatanda yine 4060 sistem var 20k ya falan onlara da bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam benim için pahalı demiş ekonomik düzeyi için![]()
Ne demek 4060 lı sistem rahat 4-5 sene götürür diye düşünüyorum şahsi fikrim diğer arkadaşlarında fikirlerini sormak lazım tabiKanka sakinsistem kendi için uygun olabilir de bende o para yok maalesef o yüzden zaten soruyorum güzel sistemler daha indirime girer mi diye
4060 lı sistemler ne kadar süreliğine götürür bizi hocam. Teşekkür ederim bu arada
Bilgisayar kurtları görürse bi öneride bulunsunlar ciddenNe demek 4060 lı sistem rahat 4-5 sene götürür diye düşünüyorum şahsi fikrim diğer arkadaşlarında fikirlerini sormak lazım tabi
he kanka sende o civarda para yoksa 20 25 civarına 4060 yada 4060tili sistem alman en mantıklısı olur 4070li sistemlerin 35 altına dusmesi imkansız gibi bir sey 4060ti li sistemlerde zam yiyebilir acele et bence fazlasında gozun olmasın elındekınden de olmaKanka sakinsistem kendi için uygun olabilir de bende o para yok maalesef o yüzden zaten soruyorum güzel sistemler daha indirime girer mi diye
4060 lı sistemler ne kadar süreliğine götürür bizi hocam. Teşekkür ederim bu arada
Tamam dostum teşekkür ederim destek için <3he kanka sende o civarda para yoksa 20 25 civarına 4060 yada 4060tili sistem alman en mantıklısı olur 4070li sistemlerin 35 altına dusmesi imkansız gibi bir sey 4060ti li sistemlerde zam yiyebilir acele et bence fazlasında gozun olmasın elındekınden de olma![]()