Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ahmet Taşlıova
Merhabalar dostlar,
Temu alışveriş sitesinin biz tüketicilere sunduğu 1000 TL kredi kampanyası başta olmak üzere, çok benzeri kampanyaları da kapsayacak şekilde, (Ürün bazında değil - kampanyaları bazında...) ortak paylaşımlarımızın yer almasını umduğum konu başlığını oluşturuyorum.
Başka bir arkadaşımızın açtığı konu başlığındaki konudan bağımsız olarak tekrar vurgulamak isterim ki bu başlıkta Temu nun tüketiciler için uygulayageldiği indirim-kupon-ücretsiz alışveriş imkanı vb. opsiyonları içeren bilgilendirmeler yer alacaktır, yani ürün veya ürünler bazında bir başlık değildir.
Bugün saat 11.30 sularında (daha önceden gelen talepler üzerine...) hızlıca oluşturduğum Youtube video linkini aşağıda paylaşıyorum.
Eksisi artısıyla, fazlası azıyla, bildiğim araştırdığım ve dilimin döndüğünce, emin olduğum uygulama şekilleriyle başta 1000 TL kredi kampanyası olmak üzere diğer kampanyalarına da kısa kısa değinmeye çalıştım. Videoda da ilettiğim üzere video profesyonel youtuber video kesinlikle değildir, amatör ruhla olabildiğince kısa vadede profesyonelce hazırlanmaya gayret edilmiş tamamen organik içerikli bir info destek paylaşım videosudur.
Zaman içerisinde sizlerin katılımıyla güncelleneceğini, gelişeceğini ve hepimize daha fazla fayda-maliyet artısı sağlayacağını umuyor,
İyi forumlar diliyorum, iyi seyirler...

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Adem Oney
Hocam öncelikle eline emeğine ağzına sağlık güzel anlatmışsın. Ben şu farmland yani sulama etkinliğini yapıyorum aktif olarak ama temunun yaptığı y@vşaklık var. Ben de %99.95 den sonra tamamlayacağımı düşündüm ama o iş öyle olmadı. Bitirdim %99.98 e getirdi ilerlemeyi. Sonra bir daha bitirdim o buğdayı bu seferde %99.99 da kaldı. Şuan umarım son aşamasında olurum yani bu sefer bitirdiğimde buğdayı alabilirim diye umut ediyorum. Bir de ilerlemek artık çok zor oldu kolay kolay ilerlemiyor.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ahmet Taşlıova
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah hocam...
Biz o bahsettiğim 50 kişilik ekiple bile inanın 3 kez zor alabildik sulama hediyelerini, şu an 4.yü zorluyoruz.
Bu oyunun tek sırrı şu: Olabildiğince kalabalık bir ekiple ve belirttiği paylaşımlar karşılığı 1 gr bile olsa su damlalarıyla azimle hareket edeceksin ve alışveriş alışkanlığın (...ödülü alana kadar en azından...) istikrarlı şekilde devam edecek. Başka türlü alabilmeniz inanın mümkün değil gibi...
Düşünün son 1 senede 50 kişilik ekip ve bu ekibin aile arkadaş eşrafını da sayarsan X4 desen 200 kişiye yakın bir güruh ile bile sadece 3 kez alabilmişiz...
Ezcümle bireysel takılayım % 99,5 olmuş az kalmış aldım sayılır derseniz sonunda hüsran oluyor ve belirtiğiniz gibi zaten o seviyeden sonra etliye sütlüye karışmadan ya da alışveriş yapmadan nasıl olsa bi şekilde alırım diye düşünürseniz farkında olmadan kendinizi kandırıyorsunuz çünkü mümkün değil ilerlemiyor ya da atom zerreciği mesafede ya da kaplumbağadan bile daha yavaş bi hızda ilerliyorsunuz ve o yolun sonu gözükmüyor...
Umarım bu kadar emeğiniz boşuna gitmez ve kazanırsınız, Allah cümlemize sabır versin :D

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Adem Oney
Eyvallah hocam...
Biz o bahsettiğim 50 kişilik ekiple bile inanın 3 kez zor alabildik sulama hediyelerini, şu an 4.yü zorluyoruz.
Bu oyunun tek sırrı şu: Olabildiğince kalabalık bir ekiple ve belirttiği paylaşımlar karşılığı 1 gr bile olsa su damlalarıyla azimle hareket edeceksin ve alışveriş alışkanlığın (...ödülü alana kadar en azından...) istikrarlı şekilde devam edecek. Başka türlü alabilmeniz inanın mümkün değil gibi...
Düşünün son 1 senede 50 kişilik ekip ve bu ekibin aile arkadaş eşrafını da sayarsan X4 desen 200 kişiye yakın bir güruh ile bile sadece 3 kez alabilmişiz...
Ezcümle bireysel takılayım % 99,5 olmuş az kalmış aldım sayılır derseniz sonunda hüsran oluyor ve belirtiğiniz gibi zaten o seviyeden sonra etliye sütlüye karışmadan ya da alışveriş yapmadan nasıl olsa bi şekilde alırım diye düşünürseniz farkında olmadan kendinizi kandırıyorsunuz çünkü mümkün değil ilerlemiyor ya da atom zerreciği mesafede ya da kaplumbağadan bile daha yavaş bi hızda ilerliyorsunuz ve o yolun sonu gözükmüyor...
Umarım bu kadar emeğiniz boşuna gitmez ve kazanırsınız, Allah cümlemize sabır versin :D
sağ ol hocam tek başıma yapabildim %99.99 u da gitmiyor fazla dediğin gibi adam gerekiyor.

hamzaersoy

80+ Bronze
Eyvallah hocam...
hocam seçtirdikleri 2 ürün taş çatlasa toplam 1000tl olsun ben o parayı oyuna harcadığım vakitten çok daha kısa sürede kazanır alabilirim zaten o ürünü. bunu fark edince ben de %99.99da salmıştım sadece bedava ürün alma hırsını hedefliyorlar :D

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ahmet Taşlıova
Aynen öyle amaç zaten kışkırtıp daha çok alışveriş yapmanı sağlamak..Onun yerine 1000 ya da 600 TL kampanyalarına eğilmek daha mantıklı, oyunu da sariyirsa boş zamanın varsa surf zevkine oynar geçersin..

KingDeViL

80+ Bronze
Emeğiniz için teşekkürler. Baya zaman harcamışsınız.

Benim başıma bir olay geldi onu anlatayım. Benim telefonda 2x ücretsiz hediye seç promosyonu çıkıyor ve ben bunu iki kez kullandım. Daha sonra annemin telefonda hiç alışveriş yapılmadığı için onda denediğimde 4x hediye ürün seçtirdi. Hediyelere baktığımda ilk 2x hediyeyi yüksek fiyatlı ürünlerden seçebiliyordum. Olta takımı, voltmetre gibi. Benim hesabımda 2x seçtiklerim hep 90tllik ürünlerdi. Neyse ben annemin telefondan 2x voltmetre seçtikten sonra 3.ve4. hediyeyi 90tl olan ürünlerden seçtirdi. Onları da seçtim. Sepet alt limit olarak bana 980tl üzeri ürün almamı söyledi. 3x voltmetre daha sepete atıp 1700tl ödedim. Parayı çeker çekmez 2. bir ödeme daha istedi. Onu red edip siparişime baktığımda yaptığım alışverişte hediye ürünler çıkartılmıştı. Sanırım yüksek fiyatlı ürünleri seçtirip onların vergisini sonradan almak istedi. Ya da başka bir hata oldu bilemiyorum. Alışverişi iptal ettim. Şimdi param geri gelsin diye bekliyorum malesef. Aslında param geri yattığında bir kere daha deneyesim var ama bu 1000tllik promosyonu yapsam annemin telefondan daha mantıklı.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ahmet Taşlıova
Emeğiniz için teşekkürler. Baya zaman harcamışsınız.

Benim başıma bir olay geldi onu anlatayım. Benim telefonda 2x ücretsiz hediye seç promosyonu çıkıyor ve ben bunu iki kez kullandım. Daha sonra annemin telefonda hiç alışveriş yapılmadığı için onda denediğimde 4x hediye ürün seçtirdi. Hediyelere baktığımda ilk 2x hediyeyi yüksek fiyatlı ürünlerden seçebiliyordum. Olta takımı, voltmetre gibi. Benim hesabımda 2x seçtiklerim hep 90tllik ürünlerdi. Neyse ben annemin telefondan 2x voltmetre seçtikten sonra 3.ve4. hediyeyi 90tl olan ürünlerden seçtirdi. Onları da seçtim. Sepet alt limit olarak bana 980tl üzeri ürün almamı söyledi. 3x voltmetre daha sepete atıp 1700tl ödedim. Parayı çeker çekmez 2. bir ödeme daha istedi. Onu red edip siparişime baktığımda yaptığım alışverişte hediye ürünler çıkartılmıştı. Sanırım yüksek fiyatlı ürünleri seçtirip onların vergisini sonradan almak istedi. Ya da başka bir hata oldu bilemiyorum. Alışverişi iptal ettim. Şimdi param geri gelsin diye bekliyorum malesef. Aslında param geri yattığında bir kere daha deneyesim var ama bu 1000tllik promosyonu yapsam annemin telefondan daha mantıklı.
Öncelikle geçmiş olsun, üzüldüm neticeye..
Bahsettiğiniz durumu ilk kez duydum, şahsen ya da çevremizde benzeri bi durumla karşılaşmadım ama anlattıklarınıza bakılırsa Temu uygulama içi bir hata gibi duruyor yaşananlar..
2 x hediye uygulamasına vakıfım daha önceden birkaç kez inceledim fakat pek indirime değer bir tutara veya ürüne rastlamadığım için kullanmadım, genel itibariyle bu tarz kampanyalardan favorim 1000 TL ve 600 TL kredi sunanlar oluyor, en azından kaybettirmiyor şaşırtmıyor ve sonucunda hakediş tutarınızı bilerek sonraki alışverişinizi önceden organize edebiliyorsunuz..

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Adem Oney
Bahsettiğiniz durumu ilk kez duydum, şahsen ya da çevremizde benzeri bi durumla karşılaşmadım ama anlattıklarınıza bakılırsa Temu uygulama içi bir hata gibi duruyor yaşananlar..
2 x hediye uygulamasına vakıfım daha önceden birkaç kez inceledim fakat pek indirime değer bir tutara veya ürüne rastlamadığım için kullanmadım, genel itibariyle bu tarz kampanyalardan favorim 1000 TL ve 600 TL kredi sunanlar oluyor, en azından kaybettirmiyor şaşırtmıyor ve sonucunda hakediş tutarınızı bilerek sonraki alışverişinizi önceden organize edebiliyorsunuz..
hocam bu wincredit neye göre veriliyor. 2-3 Hesap açtım gelmedi benim ekrana

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam iyi hatırlattınız aslında videoda değinmek isteyip de unuttuğum bir husustur.
Genel olarak geçerli midir bilemiyorum ancak Temu da yeni hesap açarak henüz alışveriş yapmamış hesaplarımıza 1000 TL veya 600 TL kredi kampanyasını Temu nun tanımlamadığını gözlemledik, ne zaman ki o hesaplardan ilk kez bir alışveriş yapıldı; takip eden 24 saat içinde bu kredi kampanyalarının tanımlanıyor olduğunu gördük.
Dediğim gibi kampanya uygulama algoritmalarını Temu belirliyor o yüzden net ve emin şekilde böyledir demem yanlış olur, fakat edindiğimiz tecrübe bize bu yönde çıktılar gösterdiği için hesaplardan en az 1 kez alışveriş yapılması durumunda kredi kampanya tanımı yapılıyor olduğunu güçlü tahminim yönünde belirtebilirim.

KingDeViL

80+ Bronze
Ben biraz aceleci davrandım. 2. ödemeyi almaya çalışınca hemen uygulamayı kapattım. Neden istiyor felan bakmadım bile. Neyse olan oldu. Ödemeyi yarın hesaba geçirirler umarım.

Az önce annemin telefondan yine ücretsiz ödül promosyonuna baktım. Bunu da aramaya newuserfree00 yazarak buluyorum. Bu sefer 2 ürün seçtiriyor. 1x ürün pahalı ürün seçebiliyorum. Normalde bu havya setini bedava seçtirmez.
1740335811059.png

Tabi ödeme yapsam yine sepetten çıkartırmı onu bilemem :). Şu 1000tl olayı bitsin ondan sonra bu promosyonu denerim.

Top Bottom