TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

@valhalla hocam bir bakar mısınız
Bakınız :)

Ayrıca:

Wincredit te mavi veya siyah renk olmasının standart bir hali yok, kendileri açısından kampanya veri yönetimini sağlamak için farklı renk tonajları kullanıyorlar, kiminde mavi tek seferde 1000 TL verirken kiminde parçalı verebiliyor, aynı durum siyahta da geçerli.. Renk değişiminin esprisi tanımlanan hesabın alışveriş adet ve limit tutarlarının verilerini o user bazında Temu kampanya yönteminin back up lamasından ibaret.. (Benzer durum 1800 TL için de geçerlidir...)

• Muhteşem
Reaksiyonlar: smz.
Aracın lastiklerinden modelini söyleyebilirim. Lastiklerinin resmini atsana.
Lastiklerin çapı 8 cm. Kitapçığın son sayfasında da şu şekilde yapım şeması var.
1000031975.webp
1000031974.webp

Ekler

• 1000031976.webp
    1000031976.webp
    1.7 MB · Hit: 19
Son düzenleme:
1800tl kredi verdi. %4'den sonra iptal edip %8'le sipariş verdim. Acaba yine parça parça mı verecek krediyi 🤔

Son düzenleme:
Tamam bu büyük araç. Küçük araçların lastikleri hepsi aynı. Çizgili, yarıklı oluyor. Bu siyah araçta süspansiyonlarda var. Bir de senin araç etiketlerinde petronas yazıyor mu bak bakalım.

Kırmızı beyaz olanı da stoklara 5 adet gelmişti.
Etiketlerde petronam yazıyor. Hem kırmızı hem sarı da Stok var ama 1259 TL'den sattıkları için alınmıyor maalesef.

1800tl kredi verdi. %4'den sonra iptal edip %8'le sipariş verdim. Acaba yine parça parça mı verecek krediyi 🤔
Hocam iptal olayını nasıl yapıyorsunuz normalde iptal edince iptal olmuyor muydu wincredit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tane %20 kupon verdiler ama wincreditte kullanılmıyo galiba idaaağm

Hocam iptal olayını nasıl yapıyorsunuz normalde iptal edince iptal olmuyor muydu wincredit

İptal edince gri listeye girme olayı vardı benim 2 hesap gitti kullanamıyorum

beklemeye değer mi hocam yoksa şimdi alıp geçelim mi
Kararınıza etki edecek bir yorum yapmam şık olmaz, biz Temu ile kampanya yönetimi işbirliğinde olan bir firma olduğumuz için etik de olmaz hocam... Önceliklerinize göre hareket edin bence..

Kararınıza etki edecek bir yorum yapmam şık olmaz, biz Temu ile kampanya yönetimi işbirliğinde olan bir firma olduğumuz için etik de olmaz hocam... Önceliklerinize göre hareket edin bence..
Hocam bu flash kapis nedir 0 tl diyor sipariş geçince o ürünler bedava mi alınıyor

İptal edince gri listeye girme olayı vardı benim 2 hesap gitti kullanamıyorum
İptal etme olayında kötü olarak algılamıyor bana göre. İade de algılıyor. Sonuç olarak yanlış kartlar almış olabilirsiniz. Ürün eklemeyi unutmuş olabilirsiniz. Bana sürekli 2940 Jeton vermeye başladı. Benim bunu almak için 2 hakkımı kullanmam gerekiyor. Tek seferde alsam 1250 TL'lik sipariş veremiyorum.

Siparişi veriniz. Daha sonra Wincredit ekranında %4 bonusun %6'ya geçtiğini gösteren bilgi gelecek. Ondan sonra 30 dakika içerisinde sipariş vermenizi isteyecek. Bu sırada yanlış kart ile ödeme yaptım diyerek verdiğiniz siparişi iptal edin. Yeni siparişinizi %6 oranla verebilirsiniz. 30 dakika süreniz olacağı için alacağınız ürünler wincredit sepetinizde hazır olarak beklesin.

valla ben yapıyorum herhangi bir sıkıntı çıkarmadı bu zamana kadar

İptal etme olayında kötü olarak algılamıyor bana göre. İade de algılıyor. Sonuç olarak yanlış kartlar almış olabilirsiniz. Ürün eklemeyi unutmuş olabilirsiniz. Bana sürekli 2940 Jeton vermeye başladı. Benim bunu almak için 2 hakkımı kullanmam gerekiyor. Tek seferde alsam 1250 TL'lik sipariş veremiyorum.

Siparişi veriniz. Daha sonra Wincredit ekranında %4 bonusun %6'ya geçtiğini gösteren bilgi gelecek. Ondan sonra 30 dakika içerisinde sipariş vermenizi isteyecek. Bu sırada yanlış kart ile ödeme yaptım diyerek verdiğiniz siparişi iptal edin. Yeni siparişinizi %6 oranla verebilirsiniz. 30 dakika süreniz olacağı için alacağınız ürünler wincredit sepetinizde hazır olarak beklesin.
Evet iade de algılama yapıyor, 2 tane ayakkabı almıştım büyük geldi, iade ettim wincredit gitti listeye beni de eklediler herhalde :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,848
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri