- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #3,238
Bakınız@valhalla hocam bir bakar mısınız
Selamlar herkese,
Yeni açtığım hiç sipariş olmayan hesabıma ilk önce wincredit 1000 geldi, açtım kampanyayı ama kullanmadım. 72 saat sonunda uygulamayı tekrar açtığımda (ara ara açıyordum beklemedim 72 saat) 1800 Kredi Hediye diye banner gelip çark geldi ve siparişi oluşturdum.
Eski 3 hesabım halen ban yemiş halde onları kullanamıyorum ancak yeni açtığım 2 hesaba farklı şekilde 1800 geldi. ilk hesabımdan 1000 kredi ile sipariş verdikten sonra 1800 geldi, 1800 den sonra tekrar 1000 geldi onu kullandım. ikinci hesabımdan 1000i kullanmadım 1800 geldi, şimdi hesap değiştirmeden bunun...
Ayrıca:
Wincredit te mavi veya siyah renk olmasının standart bir hali yok, kendileri açısından kampanya veri yönetimini sağlamak için farklı renk tonajları kullanıyorlar, kiminde mavi tek seferde 1000 TL verirken kiminde parçalı verebiliyor, aynı durum siyahta da geçerli.. Renk değişiminin esprisi tanımlanan hesabın alışveriş adet ve limit tutarlarının verilerini o user bazında Temu kampanya yönteminin back up lamasından ibaret.. (Benzer durum 1800 TL için de geçerlidir...)