Sim kart var mıydı kampanya gelmeyen telefonda? Sim kartsız denediğim telefondaki hesaplara kampanya çıkmadı uygulama sürümü güncel olduğu halde, sim kartlı telefonlarda açtığımda geldi benim.Eski telefonum var iphone7 yeni hesabımı orda açtım, hiç kampanya vermedi. Wincredit yazınca iptal edildi diyordu. Hesabı yeni cihazda açtım kampanya direk geldi. Sürüm versiyon fark ediyor.
İlki eşime aldığım klavye.. Çok memnun.. 4-5 aydır kullanıyor...TEMU'dan sipariş verdiğiniz kablosuz klavye var mı acaba? Tercihen mekanik olmasını isterim varsa eğer.
Hocam ikisi de hoş duruyor mekanik switch mi bunlar?İlki eşime aldığım klavye.. Çok memnun.. 4-5 aydır kullanıyor...
İkincisi ise kızımın kullandığı klavye, yaklaşık aynı süredir kullanıyor ve o da çok memnun..
Nasıl bir tarz aradığınızı ve ne amaçla kullanacağınızı bilmiyorum fakat düşünürseniz paylaşayım dedim..
This item was discontinued
kablosuz klavye, bt / 2.4ghz oyun klavyesi ofis ile rgb arka aydınlatmalı, medya düğmesi, kavisli gövde, şarj edilebilir sessiz bilgisayar klavuzları için / win pc oyuncu-süt beyazı, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
v75 kablosuz oyun klavyesi, rgb arka aydınlatma, tasarım, sessiz tuşlar, bt5.0/2.4ghz, 75% kompakt düzen, multimedya kontrolü, usb-c şarj, şarj edilebilir lityum pil, windows/laptop için - mor ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha fiyatları keşfedin.www.temu.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada Temu da ödeme yapmanız sonrası görüntülenen ekranda ekteki bildirimle karşılaşırsanız merak etmeyin geçici bir durum.. Bi 15-20 dakika içinde kendine geliyor
Şu an bana da denk geldi..
İkisi de membran diye biliyorum.. Fakat yetişkin kullanımı için ilk sıradakini tavsiye ederim.. Diğerini 10 yaşındaki kızım kullanıyor, dolayısıyla beklenti seviyesi çok çok farklı bir boyutta, yani mor renkli olsun bi de ışıklı olsun yeterİlki eşime aldığım klavye.. Çok memnun.. 4-5 aydır kullanıyor...
İkincisi ise kızımın kullandığı klavye, yaklaşık aynı süredir kullanıyor ve o da çok memnun..
Nasıl bir tarz aradığınızı ve ne amaçla kullanacağınızı bilmiyorum fakat düşünürseniz paylaşayım dedim..
kablosuz klavye, bt / 2.4ghz oyun klavyesi ofis ile rgb arka aydınlatmalı, medya düğmesi, kavisli gövde, şarj edilebilir sessiz bilgisayar klavuzları için / win pc oyuncu-süt beyazı, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
v75 kablosuz oyun klavyesi, rgb arka aydınlatma, tasarım, sessiz tuşlar, bt5.0/2.4ghz, 75% kompakt düzen, multimedya kontrolü, usb-c şarj, şarj edilebilir lityum pil, windows/laptop için - mor ürününü Temu'da satın alın. electronics üzerinde daha fiyatları keşfedin.www.temu.com
Bu arada Temu da ödeme yapmanız sonrası görüntülenen ekranda ekteki bildirimle karşılaşırsanız merak etmeyin geçici bir durum.. Bi 15-20 dakika içinde kendine geliyor
Şu an bana da denk geldi..
Eşim bankacı olduğu için hızlı seri kablosuz, mümkünse çok sessize yakın ve tam boy klavye istemişti.. Ara ara ben de kullanıyorum onun klavyesini akşamları.. Baya beklenti üstü bişey... O yüzden net tavsiye ederim..İkisi de membran diye biliyorum.. Fakat yetişkin kullanımı için ilk sıradakini tavsiye ederim.. Diğerini 10 yaşındaki kızım kullanıyor, dolayısıyla beklenti seviyesi çok çok farklı bir boyutta, yani mor renkli olsun bi de ışıklı olsun yeter![]()
Sim kart yoktu, bu neden etki eder onu düşünmemiştim. eSim kullandığım için deneyemeyeceğim, bilgi için teşekkürlerSim kart var mıydı kampanya gelmeyen telefonda? Sim kartsız denediğim telefondaki hesaplara kampanya çıkmadı uygulama sürümü güncel olduğu halde, sim kartlı telefonlarda açtığımda geldi benim.
Teşekkür ederim hocam. Mekanik sevdasından vaz geçicez o zamanİkisi de membran diye biliyorum.. Fakat yetişkin kullanımı için ilk sıradakini tavsiye ederim.. Diğerini 10 yaşındaki kızım kullanıyor, dolayısıyla beklenti seviyesi çok çok farklı bir boyutta, yani mor renkli olsun bi de ışıklı olsun yeter
Eşim bankacı olduğu için hızlı seri kablosuz, mümkünse çok sessize yakın ve tam boy klavye istemişti.. Ara ara ben de kullanıyorum onun klavyesini akşamları.. Baya beklenti üstü bişey... O yüzden net tavsiye ederim..
Hocam sizce peki attığınız klavye mi AK820 mi almak daha mantıklı olurTeşekkür ederim hocam. Mekanik sevdasından vaz geçicez o zamanAma kablosuz olması büyük bir + ya
Valla ne açıdan baktığınıza bağlıTeşekkür ederim hocam. Mekanik sevdasından vaz geçicez o zamanAma kablosuz olması büyük bir + ya
Hocam sizce peki attığınız klavye mi AK820 mi almak daha mantıklı olur
Hocam attığınız ilk ürün tükendi ya. Şaka mıdır... Var mı başka bir satıcıdan link acaba?Valla ne açıdan baktığınıza bağlı
Estetik ergonomi göze hitap etsin, tam boy klavye olsun, rgb li ve kablosuz da olsun diyorsanız o linkini attığım ürün..
Ama gamer im ben, sesli mekanik klavye sevdalısıyım, yüzde 75 boyuttan fazla olmasın, estetik ve rgb ikinci planda kalsın diyorsanız da Ak820 derim..
Valla demeyi unuttum o ürün çok çabuk tükeniyor... Ama merak etme yarın sabah stoğa girecek aynı fiyattan ama dikkat et satışa ya 5 adet koyuyolar ya da 10 adet.. Ne olur ne olmaz diye 1 tane de yedek almıştım zamanındaHocam attığınız ilk ürün tükendi ya. Şaka mıdır... Var mı başka bir satıcıdan link acaba?
Teşekkürler hocamValla demeyi unuttum o ürün çok çabuk tükeniyor... Ama merak etme yarın sabah stoğa girecek aynı fiyattan ama dikkat et satışa ya 5 adet koyuyolar ya da 10 adet.. Ne olur ne olmaz diye 1 tane de yedek almıştım zamanında![]()