SERIAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 121
Hayır olmuyorWincreditte kullanılıyor mu
Hayır olmuyorWincreditte kullanılıyor mu
Google a temu led ışık yazıp alışveriş kısmından girerseniz limite takılmadan 10 liralık da olsa alışveriş yapabilirsinizHayır olmuyor
Biliyorum hocam, arkadaş farklı bişey sormuştuGoogle a temu led ışık yazıp alışveriş kısmından girerseniz limite takılmadan 10 liralık da olsa alışveriş yapabilirsiniz
basheddıgın kupon nerdeGoogle a temu led ışık yazıp alışveriş kısmından girerseniz limite takılmadan 10 liralık da olsa alışveriş yapabilirsiniz
Ana sayfadan size tıklayın, oradan kuponların olduğu yere geçin. 2000 lira kupon paketi gibi bişey yazıyor olması lazım. O kısmın içerisine girip ilerleyince kendisi tanımlıyor zaten. Farklı cihazlardan denedim herkese olmuyor sanırım. Denemekte fayda var.basheddıgın kupon nerde
kupon dedıgın promosyon kısmı sanırım ama bende 2000 tl gıbısınden bısey yok ss atma sansınız varmıAna sayfadan size tıklayın, oradan kuponların olduğu yere geçin. 2000 lira kupon paketi gibi bişey yazıyor olması lazım. O kısmın içerisine girip ilerleyince kendisi tanımlıyor zaten. Farklı cihazlardan denedim herkese olmuyor sanırım. Denemekte fayda var.
kupon dedıgın promosyon kısmı sanırım ama bende 2000 tl gıbısınden bısey yok ss atma sansınız varmı
bunda cark varmı sımdı cark cevırıyomdaAlıntıyı görüntüle
Bu sizde var mı?
Bana aynı hesaptan 2 tane verdi
cark cevirdim 2700 falan verdı sonra 300 tl verıcez dedı sımdı burdan kac tlllık alısverıs yapmam lazımAlıntıyı görüntüle
Bu sizde var mı?
hangi aralıklarla aldın hocamBana aynı hesaptan 2 tane verdi
Hocam o 300 liralık kuponu alışveriş yapmadan aldık biz, sana düşmedi mi ?bunda cark varmı sımdı cark cevırıyomda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cark cevirdim 2700 falan verdı sonra 300 tl verıcez dedı sımdı burdan kac tlllık alısverıs yapmam lazım
hocam taktik iyiymiş valla ilk defa gördüm yaGoogle a temu led ışık yazıp alışveriş kısmından girerseniz limite takılmadan 10 liralık da olsa alışveriş yapabilirsiniz
3 hesabın 1 inde sizinki gibi oldu. Ona yapicak bir şey yokbunda cark varmı sımdı cark cevırıyomda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cark cevirdim 2700 falan verdı sonra 300 tl verıcez dedı sımdı burdan kac tlllık alısverıs yapmam lazım