patlicansahibi
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Artık wincredit gelmeyince 2 günde 2 defa 300 liralık alt limitsiz kuponu kullanıyorum. Daha iyi oldu. Tek ürün alabiliyorum. 
Nasıl oluyor. Kendisi mi geliyorArtık wincredit gelmeyince 2 günde 2 defa 300 liralık alt limitsiz kuponu kullanıyorum. Daha iyi oldu. Tek ürün alabiliyorum.![]()
o taktik nası hocam detaylandırabilir misinArtık wincredit gelmeyince 2 günde 2 defa 300 liralık alt limitsiz kuponu kullanıyorum. Daha iyi oldu. Tek ürün alabiliyorum.![]()
Hakkaten 2000 krediye tıkladım geldiKendiliğinden veriyor, sürekli kupon zamazingosuna tıklıyorum bir şey almıyorum. Bazen veriyor, bazen kendiliğinden tanımlıyor. 200 lira ödeyip alıyorum.
2000 e tıkla bekle kendiliğinden veriyoro taktik nası hocam detaylandırabilir misin
ne ara tükendi buFarklı bir klavye çıktı karşıma. Ekranı felan var. İnceleyin.
![]()
This item was discontinued
Temu'da bu -68 anahtar kablosuz çift modlu backlit klavye, ses kontrolü, renkli arka aydınlatma, tasarım - pc/ oyuncuları ve i̇ş seyahatçileri i̇çin i̇deal, usb-c şarj, 3 bağlantı yöntemi (bt1 + bt2 + wi-fi), 68 tuş, oyun klavyesi | klavye | backlit klavye ürününe göz atın. Diğer...www.temu.com
Alıntıyı görüntüle
Hala var.ne ara tükendi bu
uygulamada görülüyor da mekanik klavye değilmiş buHala var.
Denedim ve harbiden 300'e 300'lük kupon verdi, eyvallah aga.Hakkaten 2000 krediye tıkladım geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2000 e tıkla bekle kendiliğinden veriyor
Wincreditte kullanılıyor muDenedim ve harbiden 300'e 300'lük kupon verdi, eyvallah aga.