Ben ürünü bedavaya alıyorum. Devletime vergimi ödüyorum sadecehocam taktik iyiymiş valla ilk defa gördüm ya
Ben ürünü bedavaya alıyorum. Devletime vergimi ödüyorum sadecehocam taktik iyiymiş valla ilk defa gördüm ya
hocam o nasıl oluyor ya o kadar kolaysa bizde yapalımBen ürünü bedavaya alıyorum. Devletime vergimi ödüyorum sadece![]()
3 hesabın 1 inde sizinki gibi oldu. Ona yapicak bir şey yok
bende cark vardı dırek anladıgım kadarıyla alısverıs yapmadan 300 tlllık kredı vermesı gerekhangi aralıklarla aldın hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o 300 liralık kuponu alışveriş yapmadan aldık biz, sana düşmedi mi ?
300 kupon verirse kolayhocam o nasıl oluyor ya o kadar kolaysa bizde yapalım
Çarkı falan çeviriyosun, ondan sonra bir kaç adım daha ilerleyince alışveriş vesaire yapmadan veriyor. Ama dediğim gibi herkese vermiyor sanırım.bende cark vardı dırek anladıgım kadarıyla alısverıs yapmadan 300 tlllık kredı vermesı gerek
Merhaba, tüm iadelerinizi müşteri hizmetleri kanalıyla yaptığınız takdirde wincredit aksamaz.. . Bunu birçok kez yazmıştım dikkat edin diye ama sanırım siz görmediniz.... 90 gün ban yediği için o hesabınız yerine farklı ve mümkünse yeni bir hesap kullanmanızı öneririm..3 gün önce hasarlı gelen ürünü geri yollamadan iade ettim ve 2 gündür wincredit gelmiyor, normalde 4,5 saate gelirdi en geç. Artık iade edince wincredit gelmiyor mu @valhalla
Peki müşteri hizmetleri kanalından. Bot dahil mi yoksa direk temsilciye bağlanıp mı halletmek lazım.Merhaba, tüm iadelerinizi müşteri hizmetleri kanalıyla yaptığınız takdirde wincredit aksamaz.. . Bunu birçok kez yazmıştım dikkat edin diye ama sanırım siz görmediniz.... 90 gün ban yediği için o hesabınız yerine farklı ve mümkünse yeni bir hesap kullanmanızı öneririm..
Temsilciyle bot ile değil..Peki müşteri hizmetleri kanalından. Bot dahil mi yoksa direk temsilciye bağlanıp mı halletmek lazım.
Muhtemelen çoğu kişi bu detayı farketmediTemsilciyle bot ile değil..
Mh bağlanıp iade ettim, önceki taktikleri VS denedim olmuyor bunun için mh bağlanayım mı yoksa bekliyim miMerhaba, tüm iadelerinizi müşteri hizmetleri kanalıyla yaptığınız takdirde wincredit aksamaz.. . Bunu birçok kez yazmıştım dikkat edin diye ama sanırım siz görmediniz.... 90 gün ban yediği için o hesabınız yerine farklı ve mümkünse yeni bir hesap kullanmanızı öneririm..
Wincredit olayı ne bilmiyorumMh bağlanıp iade ettim önceki taktikleri VS denedim olmuyor bunun için mh bağlanayım mı yoksa bekliyim mi
Eğer canlı müşteri temsilcisi ile görüşerek iade yaptıysanız ortalama 5 gün içinde hesabınıza tekrar tanımlanır fakat uygulama içi ya da destek bot kanalıyla iptal yaptıysanız 90 gün ban devreye girer..Mh bağlanıp iade ettim önceki taktikleri VS denedim olmuyor bunun için mh bağlanayım mı yoksa bekliyim mi
İlk sayfadaki videoyu izlerseniz anlarsınız..Wincredit olayı ne bilmiyorum