TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Şimdi ben denemeye çalıştım. 300 tl kuponu aldım. Ama her halükarda benden 530 tl sepet tutarını ve ana fiyatın vergisini isteyeceğinden claimcredite bir tık yakın bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

530 tllik alt limitten kurtulsak fena fikir değil aslında. Yanına ürün ekleyip iptal etsem o ürünü sıkıntı olurmu 🤣
300 tl lik kuponu discount777 ile birleştir sonra tekrar konusalim:)

300Tl kuponu nerede veriyor ss gösterebilir misin ? Benim yeni aötığım bir hesaba 500tl kupon verdi kullanmamıştım. O hesaptaki kupon duruyorsa kullanayım bari.

Bir de annemin telde sürekli 600tl wincredit dönüyor. Onu da başlatsam mı acaba ?
Bende kayıtta yok şuan ss atamıyorum ama sanırım son 4 sayfada arkadaşlar atmıştı bi bak.. genelde mesajlara girince 2000 TL kupon paketi diye çıkıyor.. onun sonuna kadar sabırla bekle sonra geri diyip çıkmak işte.. işte o anda 300 tl kupon veriyor ama o an olmayabilir de, olmazsa birkaç saat sonra bi daha dene ve discount777 ile birleştir..

(Yanlış yazdım) sepetimde 900 TL'lik ürün var. Discountla 700 lira oldu. 300 tl kupon ile 400 oldu. Benden 110 tl daha ürün istiyor. Onuda eklendiğimde ana para 1110 tl oluyor bunun vergisi Ve 530 tlde ana para Ödemiş oluyorum.

Şimdi ben denemeye çalıştım. 300 tl kuponu aldım. Ama her halükarda benden 530 tl sepet tutarını ve ana fiyatın vergisini isteyeceğinden claimcredite bir tık yakın bir şey.

530 tllik alt limitten kurtulsak fena fikir değil aslında. Yanına ürün ekleyip iptal etsem o ürünü sıkıntı olurmu 🤣
Google temu LED ışık yazın alisveris kısmından siteye girin (uygulamadan değil) Sepet kısmına girdiginizde 10 liralık ürün de alsanız limite takilmazsiniz bug gibi bir şey.

hm. 300 tllik kupon min sepet limitine takılmıyor. Yani discounttan bir indirim alacağız ki 530 civarı tutsun. 230 ana para ve ürün fiyatı vergisi ödüyoruz.
1000 tl lik bir ürün.. discount ta % 40 en az indirimi yakala düştü 600 tl ye.. 300 tl de kupon düş, ürün fiyatı gelir 300 tl ye.. 600 700 vergi ekle toplam maliyet 900 1000 tl.. wincredit vari bir durum..

Google temu LED ışık yazın alisveris kısmından siteye girin (uygulamadan değil) Sepet kısmına girdiginizde 10 liralık ürün de alsanız limite takilmazsiniz bug gibi bir şey.
Masaüstü sekmesi yapınca oldu ilginçtir

1000 tl lik bir ürün.. discount ta % 40 en az indirimi yakala düştü 600 tl ye.. 300 tl de kupon düş, ürün fiyatı gelir 300 tl ye.. 600 700 vergi ekle toplam maliyet 900 1000 tl.. wincredit vari bir durum..
İşte 530 tl alt limitini aşma yontemini şimdi öğrendim. Diğer türlü her türlü ana para olarak promosyonlu fiyat dahil 530 tl istiyor du

Discount777 yaparsam sonrakiwincredittler için zarar verir mi acaba (çıkmama gibi) 🤔

Eğer canlı müşteri temsilcisi ile görüşerek iade yaptıysanız ortalama 5 gün içinde hesabınıza tekrar tanımlanır fakat uygulama içi ya da destek bot kanalıyla iptal yaptıysanız 90 gün ban devreye girer..

İlk sayfadaki videoyu izlerseniz anlarsınız..
5 gün bekleyebilirim zaten 1, 2 gün falan kaldı daha önce test edilmiş bir şey mi yoksa discount777 kullanayım

1750106840764.webp

hocam bilgiler için teşekkürler, wincrediti kullanamadık, sunduğu ürünlerde istediğim parça çıkmadı, 300 kupon ve discountu birleştirerek 1200 liraya alacağım ürünü 600 liraya aldım, çok iyi oldu.
acaba tekrar discount hesabıma ne zaman tanımlanır? 300 kupon gene hesabımda gözüküyorda?

hocam bilgiler için teşekkürler, wincrediti kullanamadık, sunduğu ürünlerde istediğim parça çıkmadı, 300 kupon ve discountu birleştirerek 1200 liraya alacağım ürünü 600 liraya aldım, çok iyi oldu.
acaba tekrar discount hesabıma ne zaman tanımlanır? 300 kupon gene hesabımda gözüküyorda?
Hocam nasıl yapılıyor ?

300tl kupon kimlere geliyo rastgele mi?
Evet rastgele veriyor.

Gün gün kontrol et hocam, 24 saatte bir de verdiği oluyor 3-4 günde sürebiliyor.

Hocam nasıl yapılıyor ?
Kuponu alabildiyseniz discount777 diye aratın arama sekmesinden. Sonrası bariz.

Discount777 yaparsam sonrakiwincredittler için zarar verir mi acaba (çıkmama gibi) 🤔
Hayır bi sorun çıkacağını sanmıyorum.

Geri