TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Hocam bu bilgileri nereden temin ediyorsunuz :D
Merhabalar, Temu, Ali Express, Shein ve Ubuy ile kampanya yönetimi birimleriyle ticari yönde firmamız nezdinde farklı kapsamları içerisinde barındıran iş ortaklıkları yürütüyoruz..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam wincredit, claimcredit 3 kere tamamda başka uzun süreli rahatça kullanabileceğimiz güzel haberler var mı?
Takriben 15 gün içerisinde paylaşıyor olacağım..

Başka ürünler alıp pek memnun almadıklarım oldu onları wincredit devam ediyor diye iade etmemiştim madem wincredit gelmiyor iade etmek mantıklı gibi gözüküyor doğru mu düşünüyorum @valhalla

İade edersem claimcreditten ban yiyor muyum? Bunları wincredit ile almıştım
Bugün paylaştığım bilgiler ışığında bu sorunuzun cevabının pek bir önemi kalmadı bence:)

Merhabalar, Temu, Ali Express, Shein ve Ubuy ile kampanya yönetimi birimleriyle ticari yönde firmamız nezdinde farklı kapsamları içerisinde barındıran iş ortaklıkları yürütüyoruz..

Hocam bu karpuz olayı biraz dümen gibi. Bu eski arkadaş davet ettirme şeyi gibi. Sürekli ilerliyor ilerliyor, o kaldı şu kaldı diyip vermiyor. Oynarken hep domatesleri kitledi sonlara doğru illa ki arkadaş davet ettirecek sürekli, Temu'nun bu olayını sevmiyorum :D

Hocam bu karpuz olayı biraz dümen gibi. Bu eski arkadaş davet ettirme şeyi gibi. Sürekli ilerliyor ilerliyor, o kaldı şu kaldı diyip vermiyor. Oynarken hep domatesleri kitledi sonlara doğru illa ki arkadaş davet ettirecek sürekli, Temu'nun bu olayını sevmiyorum :D
Önceki açıklamamda da belirttiğim gibi tekrar vurgu yapayım:)
Bu kampanya içi uygulama tam anlamıyla devrede değil yani bir nev'i test süreci gibi düşünün, kapsamlı bir refresh ve kullanılabilirlik eşiğinde tam işlevsel modül ile devreye kesin olarak alındığında, şu an belirttiğiniz sıkıntıların çoğunun yaşanmadığını göreceğinizi umuyorum.. Fakat dediğim gibi bi süre sabır:)

Bugün paylaştığım bilgiler ışığında bu sorunuzun cevabının pek bir önemi kalmadı bence:)
Bir devrin de sonuna geldik 🫡

Bu zamana kadar onlarca ürün aldım bugün ilk kez %80 vergi ile karşılaştım. Bazı ürünlerde %80 vergi uygulanıyormuş bilmeyenlerin dikkatine :(

Bu zamana kadar onlarca ürün aldım bugün ilk kez %80 vergi ile karşılaştım. Bazı ürünlerde %80 vergi uygulanıyormuş bilmeyenlerin dikkatine :(
bazı ürünlerde ekstra %20 ötv ekleniyor. Örneğin kulaklık

Bu yeni mi ? 15 ürün alırsam 1000tl mi veriyor ? gümrük limitini geçmeden 15 ürün eklemek sıkıntı. Uyduruk ürün eklemek lazım.

1750886128566.webp

Bu yeni mi ? 15 ürün alırsam 1000tl mi veriyor ? gümrük limitini geçmeden 15 ürün eklemek sıkıntı. Uyduruk ürün eklemek lazım.

Alıntıyı görüntüle
Evet bahsettiğim 5 yeni kampanya içi uygulamadan bi tanesi, ama Çinliler cidden garip adamlar, bize gelen mailde 1-7 Temmuz da tüm bölgelerde lanse edilecekti ve o tarih aralığına varmadan bize içerik açıklama yasağı olduğunu duyurmuşlardı 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri