hocam wincredit, claimcredit 3 kere tamamda başka uzun süreli rahatça kullanabileceğimiz güzel haberler var mı?En fazla evet 3 kez..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pek anlayamadım![]()
Hocam bu bilgileri nereden temin ediyorsunuzEn fazla evet 3 kez..
Pek anlayamadım![]()
Merhabalar, Temu, Ali Express, Shein ve Ubuy ile kampanya yönetimi birimleriyle ticari yönde firmamız nezdinde farklı kapsamları içerisinde barındıran iş ortaklıkları yürütüyoruz..Hocam bu bilgileri nereden temin ediyorsunuz![]()
Takriben 15 gün içerisinde paylaşıyor olacağım..hocam wincredit, claimcredit 3 kere tamamda başka uzun süreli rahatça kullanabileceğimiz güzel haberler var mı?
Bugün paylaştığım bilgiler ışığında bu sorunuzun cevabının pek bir önemi kalmadı benceBaşka ürünler alıp pek memnun almadıklarım oldu onları wincredit devam ediyor diye iade etmemiştim madem wincredit gelmiyor iade etmek mantıklı gibi gözüküyor doğru mu düşünüyorum @valhalla
İade edersem claimcreditten ban yiyor muyum? Bunları wincredit ile almıştım
Hocam bu karpuz olayı biraz dümen gibi. Bu eski arkadaş davet ettirme şeyi gibi. Sürekli ilerliyor ilerliyor, o kaldı şu kaldı diyip vermiyor. Oynarken hep domatesleri kitledi sonlara doğru illa ki arkadaş davet ettirecek sürekli, Temu'nun bu olayını sevmiyorumMerhabalar, Temu, Ali Express, Shein ve Ubuy ile kampanya yönetimi birimleriyle ticari yönde firmamız nezdinde farklı kapsamları içerisinde barındıran iş ortaklıkları yürütüyoruz..
Takriben 15 gün içerisinde paylaşıyor olacağım..
Önceki açıklamamda da belirttiğim gibi tekrar vurgu yapayımHocam bu karpuz olayı biraz dümen gibi. Bu eski arkadaş davet ettirme şeyi gibi. Sürekli ilerliyor ilerliyor, o kaldı şu kaldı diyip vermiyor. Oynarken hep domatesleri kitledi sonlara doğru illa ki arkadaş davet ettirecek sürekli, Temu'nun bu olayını sevmiyorum![]()
Bende 5 güne tr'ye geldi şaşırdım.Temu'da 2 3 ay önceye göre apaçık bir yavaşlık var , 15 Haziran'da verdiğim sipariş daha Çin'den çıkamadı önceden 9 günde adresime geliyordu.
Bir devrin de sonuna geldikMerhabalar, Temu, Ali Express, Shein ve Ubuy ile kampanya yönetimi birimleriyle ticari yönde firmamız nezdinde farklı kapsamları içerisinde barındıran iş ortaklıkları yürütüyoruz..
Takriben 15 gün içerisinde paylaşıyor olacağım..
Bugün paylaştığım bilgiler ışığında bu sorunuzun cevabının pek bir önemi kalmadı bence![]()
bazı ürünlerde ekstra %20 ötv ekleniyor. Örneğin kulaklıkBu zamana kadar onlarca ürün aldım bugün ilk kez %80 vergi ile karşılaştım. Bazı ürünlerde %80 vergi uygulanıyormuş bilmeyenlerin dikkatine![]()
kupon demetiBu yeni mi ? 15 ürün alırsam 1000tl mi veriyor ? gümrük limitini geçmeden 15 ürün eklemek sıkıntı. Uyduruk ürün eklemek lazım.
Alıntıyı görüntüle
Evet bahsettiğim 5 yeni kampanya içi uygulamadan bi tanesi, ama Çinliler cidden garip adamlar, bize gelen mailde 1-7 Temmuz da tüm bölgelerde lanse edilecekti ve o tarih aralığına varmadan bize içerik açıklama yasağı olduğunu duyurmuşlardıBu yeni mi ? 15 ürün alırsam 1000tl mi veriyor ? gümrük limitini geçmeden 15 ürün eklemek sıkıntı. Uyduruk ürün eklemek lazım.
Alıntıyı görüntüle