kullanabiliyosun evetPeki bunlar en son toplandığında 1220 Tl krediyi tek seferde kullanmamı mı sağlıyor
kullanabiliyosun evetPeki bunlar en son toplandığında 1220 Tl krediyi tek seferde kullanmamı mı sağlıyor
kullanabiliyosun evet
Bu nasıl geliyor en fazla 500tl gördümAlıntıyı görüntüle
Claimcreditte 1.220 Tl kredi bonusu veriyor bunu direk 1.220 Tl olarak mı verecek yoksa parça parça mı verecek çünkü yukarda 7 taksit halinde alınmalı falan diyor yani random 350 ye 100 tl indirim 400 e 200 tl indirim vs vs gibi mi oluyor krediyi alan var mı teşekkürler. (ben direk 1220 tl olarak vermesini istiyorum.)
Şuan yerel depo ürünlerine baktığımızda gerçekten çok kalitesiz ürünler olduğu belli oluyor. Şimdilik yerel depo tarafından çok alışveriş yapmanızı bende önermem.Arkadaşlar yazımı okuyan varsa dikkate almanızı öneririm.
Temu yerel depo bölümünden aldığım tüm ürünler (1 ürün hariç) hepsi sorunlu geldi. Aman diyim önermiyorum kesinlikle boşu boşuna iade etmekle uğraşırsınız.
Bende alışveriş yapmadım bir daha gelir zaten diye en fazla 820tl geliyorBu nasıl geliyor en fazla 500tl gördüm![]()
Doğru hocam ancak direkt hesabınıza geçmiyor her gün kesintisiz girip 100TL, 200TL gibi 7 gün boyunca toplamanız lazım.Alıntıyı görüntülearkadaslar bu olay doğru mu tam olarak 1saat icinde1000liralik alışveriş yaparsan 1480 lira krediverecekmi gerçekten biliyor musunuz uzun zamandır görmüyordum temuya en son wincreddit ile 1000 TL kredi kazaniyorduk bu da doğrumu
Toplamak derken giriş yapmak yeterli olur demi herhangi bir siparişe gerek yok bide bu sürekli gelebilecek bişey mi 40 dk var acele ediyimmi tekrar gelirim veya daha avantajlisi varmıDoğru hocam ancak direkt hesabınıza geçmiyor her gün kesintisiz girip 100TL, 200TL gibi 7 gün boyunca toplamanız lazım.
Siparişe gerek yok, claimcredit sayfasına girip krediyi al demeniz gerekiyor günlük. Son değişikliklerden sonra en avantajlısı bu diye okumuştum bu konuda.Toplamak derken giriş yapmak yeterli olur demi herhangi bir siparişe gerek yok bide bu sürekli gelebilecek bişey mi 40 dk var acele ediyimmi tekrar gelirim veya daha avantajlisi varmı