TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Az önce %700 iade dedi. 1 tane 1200Tl+vergilik ürün aldım 860 geri ödedi. Pek de %700 değil gibi :D

Alıntıyı görüntüle

Claimcreditte 1.220 Tl kredi bonusu veriyor bunu direk 1.220 Tl olarak mı verecek yoksa parça parça mı verecek çünkü yukarda 7 taksit halinde alınmalı falan diyor yani random 350 ye 100 tl indirim 400 e 200 tl indirim vs vs gibi mi oluyor krediyi alan var mı teşekkürler. (ben direk 1220 tl olarak vermesini istiyorum.)
Bu nasıl geliyor en fazla 500tl gördüm :D

%450 kredi iadesi verdi. 2200tl ye mouse seçtim 1576tl verdi.

Arkadaşlar yazımı okuyan varsa dikkate almanızı öneririm.
Temu yerel depo bölümünden aldığım tüm ürünler (1 ürün hariç) hepsi sorunlu geldi. Aman diyim önermiyorum kesinlikle boşu boşuna iade etmekle uğraşırsınız.

Arkadaşlar yazımı okuyan varsa dikkate almanızı öneririm.
Temu yerel depo bölümünden aldığım tüm ürünler (1 ürün hariç) hepsi sorunlu geldi. Aman diyim önermiyorum kesinlikle boşu boşuna iade etmekle uğraşırsınız.
Şuan yerel depo ürünlerine baktığımızda gerçekten çok kalitesiz ürünler olduğu belli oluyor. Şimdilik yerel depo tarafından çok alışveriş yapmanızı bende önermem.

Screenshot_2025-08-15-18-18-02-128_com.einnovation.temu.webp
arkadaslar bu olay doğru mu tam olarak 1saat icinde1000liralik alışveriş yaparsan 1480 lira krediverecekmi gerçekten biliyor musunuz uzun zamandır görmüyordum temuya en son wincreddit ile 1000 TL kredi kazaniyorduk bu da doğrumu

Alıntıyı görüntülearkadaslar bu olay doğru mu tam olarak 1saat icinde1000liralik alışveriş yaparsan 1480 lira krediverecekmi gerçekten biliyor musunuz uzun zamandır görmüyordum temuya en son wincreddit ile 1000 TL kredi kazaniyorduk bu da doğrumu
Doğru hocam ancak direkt hesabınıza geçmiyor her gün kesintisiz girip 100TL, 200TL gibi 7 gün boyunca toplamanız lazım.

Doğru hocam ancak direkt hesabınıza geçmiyor her gün kesintisiz girip 100TL, 200TL gibi 7 gün boyunca toplamanız lazım.
Toplamak derken giriş yapmak yeterli olur demi herhangi bir siparişe gerek yok bide bu sürekli gelebilecek bişey mi 40 dk var acele ediyimmi tekrar gelirim veya daha avantajlisi varmı

Toplamak derken giriş yapmak yeterli olur demi herhangi bir siparişe gerek yok bide bu sürekli gelebilecek bişey mi 40 dk var acele ediyimmi tekrar gelirim veya daha avantajlisi varmı
Siparişe gerek yok, claimcredit sayfasına girip krediyi al demeniz gerekiyor günlük. Son değişikliklerden sonra en avantajlısı bu diye okumuştum bu konuda.

Geri