TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

hocam bana da 0.57 iade ekstra 5 jeton verdi 2. aşamasının iadesi kaç acaba ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide sendeki min limiti kaç benim 550
Valla hiç bakamadım. Kullanmıyorum artık. Ama kardeşim arkadaşıyla yapmış geçende, 2. siparişte yüzdeyi ikiye katlıyor felan demişti.

Valla hiç bakamadım. Kullanmıyorum artık. Ama kardeşim arkadaşıyla yapmış geçende, 2. siparişte yüzdeyi ikiye katlıyor felan demişti.
ikiye katlasa 1 olsa bile toplamda vergisiz 1700tl gibi bi alışveriş yapmayı istiyor aşırı mantıksız o zaman daha

Böyle haber okudum ama yalanmış sanırım.
1756290496757.webp

Valhala hocam bu neyin nesi bi aydınlatırmısınız
temudan 10 liraya alıp 500 liraya sattığı masaj aletleriyle maldivlere gitti şuan burada değil. söylentilere göre devasa bir depo kiralamış. 1000 tl wincredit zamanlarında 800bin koli ürün sipariş edip orada saklıyor. gizli milyoner oldu, sonrasında temuyu kapattı gitti.

sahibinden de herkesin 2000 liraya koyduğu ürünü 1000 liraya satan adam da o. gizli bilgiler bunlar. elindeki mallar biterse bizde satacağız inşallah.

Burası 300tl veriyordu artık 1200 veriyor sanırım.
1756553835637.webp

Artık karşılıksız vermiyor sanırım. Bayadır alamıyorum.
Benim telefona hiçbir promosyon gelmiyor. Müşteri hizmetlerine yazdım promosyonlar rastgele kullanıcılara özel diyor. Yine kayıt felan oluşturuyor ama bir şey çıkmıyor. Az önce emulatör kurup temu yükledim bakalım onda promosyon gelecek mi..

Benim telefona hiçbir promosyon gelmiyor. Müşteri hizmetlerine yazdım promosyonlar rastgele kullanıcılara özel diyor. Yine kayıt felan oluşturuyor ama bir şey çıkmıyor. Az önce emulatör kurup temu yükledim bakalım onda promosyon gelecek mi..
Bende ki tek promosyon wincredit o da zaten mantıksız. Umarım bişeyler yapmaya başlarlar.

Bende ki tek promosyon wincredit o da zaten mantıksız. Umarım bişeyler yapmaya başlarlar.
Babam ve kardeşime kredifırsatı olanı veriyor. Aynı anda 2 kere veriyor hatta. 4x sipariş onlardan veriyorum. Bazen 900 bazen 510tl geri ödemeli.

Bizim telefonlardaki kredifırsatı promosyonu da gitti :D O da gelmiyor artık.

Geri