Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Ahmet Taşlıova
Tavsiye ürün :

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Benim işyerindeki masaüstünde kum saati olarak aşağıdaki ürün var sabitledim hep mavi yanıyor, alttan da ışığı verince çok tatlı oluyor. Evde olduğum için duruşunu resmedemiyorum ama almayı düşünürseniz tereddütsüz öneririm :)

KingDeViL

80+ Bronze
Siparişi iki parçaya böldüklerinde gümrük hakkımızdan 2 tane mi gidiyor? Aylık 5 hakta bunu yaşamış olan var mı?
2 hakkımız gitmiyor sanırım çünkü babamın tcsi 6 veya 7. siparişi verdim :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amiiiiinnnnn 😀

Masaüstü temizleyiciler ben de gördüm birkaç kez ama emin olamadım ise yarar mı diye... Aldın mı geldi mi yoksa öneri anlamında mı paylaştın?
Almadım ama alabilirim. Şuan önerdiği ürünler arasında göremedim :D. Pisliği motora çekiyor gibi geldi. Arada sünger tarzı bir şey yok. Çok dayanmayabilir.

Güzelmiş fakat masa üstü için şimdi bir ürün buldum. Denk getirirsem onu alacağım. Şimdi paylaşamıyorum çünkü çok az stok var :D

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Ahmet Taşlıova
2 hakkımız gitmiyor sanırım çünkü babamın tcsi 6 veya 7. siparişi verdim :D.

Almadım ama alabilirim. Şuan önerdiği ürünler arasında göremedim :D. Pisliği motora çekiyor gibi geldi. Arada sünger tarzı bir şey yok. Çok dayanmayabilir.

Güzelmiş fakat masa üstü için şimdi bir ürün buldum. Denk getirirsem onu alacağım. Şimdi paylaşamıyorum çünkü çok az stok var :D
Aldıktan sonra paylaş bari merak ettim :)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Yıldırım
Dün tabletten sıfır hesap açtım anında verdi ztn ama benim eski hesaplarımı banladılar naptılar anlamadımki webten temuyada giremiyorum
Yalnız değilsin benim hesapta da kaç gündür ses seda yok hala vermedi wincrediti

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Yunus Kocabay
Eyvallah hocam...
Biz o bahsettiğim 50 kişilik ekiple bile inanın 3 kez zor alabildik sulama hediyelerini, şu an 4.yü zorluyoruz.
Bu oyunun tek sırrı şu: Olabildiğince kalabalık bir ekiple ve belirttiği paylaşımlar karşılığı 1 gr bile olsa su damlalarıyla azimle hareket edeceksin ve alışveriş alışkanlığın (...ödülü alana kadar en azından...) istikrarlı şekilde devam edecek. Başka türlü alabilmeniz inanın mümkün değil gibi...
Düşünün son 1 senede 50 kişilik ekip ve bu ekibin aile arkadaş eşrafını da sayarsan X4 desen 200 kişiye yakın bir güruh ile bile sadece 3 kez alabilmişiz...
Ezcümle bireysel takılayım % 99,5 olmuş az kalmış aldım sayılır derseniz sonunda hüsran oluyor ve belirtiğiniz gibi zaten o seviyeden sonra etliye sütlüye karışmadan ya da alışveriş yapmadan nasıl olsa bi şekilde alırım diye düşünürseniz farkında olmadan kendinizi kandırıyorsunuz çünkü mümkün değil ilerlemiyor ya da atom zerreciği mesafede ya da kaplumbağadan bile daha yavaş bi hızda ilerliyorsunuz ve o yolun sonu gözükmüyor...
Umarım bu kadar emeğiniz boşuna gitmez ve kazanırsınız, Allah cümlemize sabır versin :D
Buna bu kadar uğraşacak disiplin kimde var. Deymez uğraşmaya 2 şey için.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet Yıldırım
Top Bottom