stiga05fx
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 1,523

1000tl ürün aldınmı krediyi vercekHocam iptal ettim, ürünü şimdi burada arayacağım ama yukarıda 10 jeton diyor. Bana 50 lazım. Doğru yolda olduğuma emin misiniz?

1000tl ürün aldınmı krediyi vercekHocam iptal ettim, ürünü şimdi burada arayacağım ama yukarıda 10 jeton diyor. Bana 50 lazım. Doğru yolda olduğuma emin misiniz?
10 Jeton + Alışveriş miktarınıza göre %4 jeton verecek. Yani siz 1000 TL üstü bir sepet oluşturduğunuzda 50 Jeton tamamlanacak. Aynı ürünü alabilirsiniz.Hocam iptal ettim, ürünü şimdi burada arayacağım ama yukarıda 10 jeton diyor. Bana 50 lazım. Doğru yolda olduğuma emin misiniz?
Peki 50 jetona 2.siparişte %8 mi veriyor %6 mı hocamŞu 1800ü sürekli verse keşke. Az önce 1800 bakiye aldığım hesabıma yeni 1000tl (50 jeton) çark geldi. Aldığım ürünlere 0 Tl ödedim. Bedavaya sipariş gibi bir şey oldu.
60 Jetonda 2. sipariş %6 veriyor.Peki 50 jetona 2.siparişte %8 mi veriyor %6 mı hocam
Peki 50 jetona 2.siparişte %8 mi veriyor %6 mı hocam
Sepete at, sepetten sil belki denk gelir. Bazı ürünleri göstermiyor. Hala almak istediğim alamadığım ürünler var benimde.20 dakikadır kaydırıyorum ama istediğim ürünü bi türlü göstermiyor. Bunun bir yöntemi vs var mı?
(Hani rgb istediğimi anlıyor sürekli rgb şeyler gösteriyor ama benim istediğimi yok)
Sepetten silip kampanya sayfasını yenileyin. 5-10 dakika vermezse uğraşmayın. Bazen inat ettiğini vermiyor.20 dakikadır kaydırıyorum ama istediğim ürünü bi türlü göstermiyor. Bunun bir yöntemi vs var mı?
(Hani rgb istediğimi anlıyor sürekli rgb şeyler gösteriyor ama benim istediğimi yok)
Hocam hala yok mu wincredit hahahahakeske siparis geçebilsem
yookkk geldimi sanaHocam hala yok mu wincredit hahahaha
3.0Gençler şu ürün pci-e 4.0 mı 3.o mı bir baksanıza size zahmet ?
Alıntıyı görüntüle