Sizin 60 jeton isteyen bir hesap vardı. 2 tur beklemiştiniz. 50 jetona döndü mü? Benim bir hesabım 3 tur 60 jeton istiyor. Bende inatla bekliyorum. Ya normale dönecek ya tamamen iptal olacak sanırım.Ne demek dostum her zaman
Cümlemizin inşallah![]()
Döndü evet.. Ama 2 tur 60 jeton dedikten sonra 3.turda dayanamadı Karadeniz inadıma 50 jetona düşürüp verdiSizin 60 jeton isteyen bir hesap vardı. 2 tur beklemiştiniz. 50 jetona döndü mü? Benim bir hesabım 3 tur 60 jeton istiyor. Bende inatla bekliyorum. Ya normale dönecek ya tamamen iptal olacak sanırım.
Aynen..Gümrük ve kargo aynı devam ediyor. Sanırım onlar bayram tatiline girmemiş.
Sizin 60 jeton isteyen bir hesap vardı. 2 tur beklemiştiniz. 50 jetona döndü mü? Benim bir hesabım 3 tur 60 jeton istiyor. Bende inatla bekliyorum. Ya normale dönecek ya tamamen iptal olacak sanırım.
60 jeton kotu degil aslinda ama alacagin urun komple max fiyat olunca 50 jeton sart
Evet 1000tl ürün alımmıyor 60 la60 jeton kotu degil aslinda ama alacagin urun komple max fiyat olunca 50 jeton sart
üstte yazdığımı yaparak alabilirsin denedim oluyorEvet 1000tl ürün alımmıyor 60 la
Denerimüstte yazdığımı yaparak alabilirsin denedim oluyor
iadeyi temu kredisi olarak alırsan direkt yatırıyo ona dikkat et karta alma uğraşırsın bidahaDenerim
algoritmayla ugrasmak istemiyorum tek hesap kullandigim icin60 jetonu bypass edebiliyoruz beyler biri anlatmıştı herhangi bir sipariş verip sonrasında iptal edince 30 dk süreyle %6lık süreç başlıyor yani 1000tllik harcamaya 60 jeton veriyor tabi sepete atın ürünleri sonrasında iade etmelik bişey alın iade edin sayfaya gelip sepette alacaklarınızı seçip alın 1000tllik harcamaya sayıyor.
algoritmayla alakası yok ki ne alakaalgoritmayla ugrasmak istemiyorum tek hesap kullandigim icin
Hocam merak ettim de tek bir hesapta üst üste wincredit ile en fazla kaç kere sipariş verebildiniz?Ne demek dostum her zaman
Cümlemizin inşallah![]()
Ben ilk 16 ocakta başladım ve 42 kere sipariş verebildim. 3 tanesi 600 TL, 39 tanesi 1000 TL. Son bir haftadır sipariş vermiyorum. Çünkü 60 jeton istiyor. Bende inada bindirdim bekliyorum.Hocam merak ettim de tek bir hesapta üst üste wincredit ile en fazla kaç kere sipariş verebildiniz?