Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,971
ben buna aşık oldum almam lazım
ben buna aşık oldum almam lazım
bende %4 veriyorşöyle bir yol deneyin eğer olursa 1090 sepet tutarı yapmaya çalışın. Siparişi ödeyin, ödedikten sonra kalan jeton için size %6 + 10 jeton verecek 30 dkka için. siparişi iptal edip tekrar aynı sepeti oluşturup satın alırsanız bence tamamlayabilirsiniz. Baktınız olmuyor bu siparişi de iptal edin.
Bende genelde ilk ödeme yaptığımda %4 veriyor siparişi iptal ediyorum, sonra %6 veriyorbende %4 veriyor
bu etkinlik bana 4 kere geldi. her seferinde ilk siparişi 500 liralık verdim ve 62 jeton topladım saçma bir şekilde. ikinci siparişi de minimum 500 liralık verince etkinlik tamamlandı. 4 kere aynı olay yaşandı.Arkadaşlar 63 jeton için ne kadarlık ve kaç sipariş vermem gerekiyor bilgi veren olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Benim iki hesaba da dünden beri gelmiyor teklif. İade-iptal vs de yapmadım. Temu sıkıldı artık benden sanırım. 3 aydır güzel bir serüven oldu.@valhalla hocam ne güzel 1k 1k kredi veriyordu, bu sefer 600 verdi. 1k olması için ne yapmak lazım![]()
Sanırım beklemek gerekiyor belki düzelirBenim iki hesaba da dünden beri gelmiyor teklif. İade-iptal vs de yapmadım. Temu sıkıldı artık benden sanırım. 3 aydır güzel bir serüven oldu.
Arama yerine discount777 yazıp denk getirmeye çalış
sınırdan dolayı bunu alabilmenin bir yolu var mıdır , satıcı da fiyatta düzeltme yapmıyor
Onun ihtimali wincredit olayından çok daha az.Arama yerine discount777 yazıp denk getirmeye çalış
Olmayabilir sadece bir fikir
wincredit var da 1095tl sınırı geçiyorOnun ihtimali wincredit olayından çok daha az.
süresi dolmuş bende :/Arama yerine discount777 yazıp denk getirmeye çalış
Olmayabilir sadece bir fikir
O zamann aklıma bir şey gelmedi claimcredit var onda da sınır 1095wincredit var da 1095tl sınırı geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
süresi dolmuş bende :/