Beklemek lazım sabırla beklemek, en az 1 hafta 10 gün 1000 TL harici verdiği teklifleri kullanmamak ve mümkünse nadiren o hesaba tekrar girmek...Nihayetinde pes edip veriyor ama dediğim gibi sabır olmazsa olmaz...Tek hesap özelinde 10 larca kez deneyip her seferinde 1000 TL yi alabildiğim yegane garanti yöntem...Ama bununla uğraşmak istemiyorum diyorsanız -varsa- başka hesaplarınızı da ara ara kontrol edin çünkü onlara da geliyor..@valhalla hocam ne güzel 1k 1k kredi veriyordu, bu sefer 600 verdi. 1k olması için ne yapmak lazım![]()
Sabır dostum herşeyin başı sabırBenim iki hesaba da dünden beri gelmiyor teklif. İade-iptal vs de yapmadım. Temu sıkıldı artık benden sanırım. 3 aydır güzel bir serüven oldu.
3 hesabıma da sürekli olarak 1k kredi teklifi geliyor ama ilk başta ürün + vergi olayı biraz beni geri itiyor, işin açığı fazla para ödemek istemiyorumBeklemek lazım sabırla beklemek, en az 1 hafta 10 gün 1000 TL harici verdiği teklifleri kullanmamak ve mümkünse nadiren o hesaba tekrar girmek...Nihayetinde pes edip veriyor ama dediğim gibi sabır olmazsa olmaz...Tek hesap özelinde 10 larca kez deneyip her seferinde 1000 TL yi alabildiğim yegane garanti yöntem...Ama bununla uğraşmak istemiyorum diyorsanız -varsa- başka hesaplarınızı da ara ara kontrol edin çünkü onlara da geliyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabır dostum herşeyin başı sabır![]()
1 Nisan öncesi gümrükteki ürünüm geçmiş hocam.Arkadaşlar bu 1 nisan muhabbeti nedir gelecekmi ürünler. Benim şu an gümrükte bakalım geçecekmi.
Bizim gümrük politikalarınca Türkiye'deki piyasaya rekabet olusturabilecek bazı ürünlere farklı vergilendirme mevcut. Temuyla ilgili değil yani. Mesela bir meyve sıkacağı ekle ve vergisinin farklı olduğunu göreceksin.Vergiyi fazla hesaplıyor. Sizde de bu durum var mı? Normalde maksimum 750 TL öderken bu miktar sepet tutarı aynı olmasına rağmen 900 TL'ye yaklaşmış.
Aynen bütün ürünlerde şu an bu var 3-5 ürün ekledim %60'dan fazla ekledi%77 vergi çıkıyor.![]()
Wincredit sayfasından %4 ile oluşturduğunuz siparişi mi iptal ediyorsunuz. Tam olarak ne yapmak gerekiyor 60 jeton istediğinde?Bende genelde ilk ödeme yaptığımda %4 veriyor siparişi iptal ediyorum, sonra %6 veriyor
pro bu ama 179 proBaşlıkta apex yazıyor ama satış yerinde pro diyor bir bakarmısınız apex modelimi pro mu
Şekil/tutuş159 ile 179 arasındaki fark nedir?