Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vergiyi fazla hesaplıyor. Sizde de bu durum var mı? Normalde maksimum 750 TL öderken bu miktar sepet tutarı aynı olmasına rağmen 900 TL'ye yaklaşmış.

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ahmet Taşlıova
@valhalla hocam ne güzel 1k 1k kredi veriyordu, bu sefer 600 verdi. 1k olması için ne yapmak lazım 🤣
Beklemek lazım sabırla beklemek, en az 1 hafta 10 gün 1000 TL harici verdiği teklifleri kullanmamak ve mümkünse nadiren o hesaba tekrar girmek...Nihayetinde pes edip veriyor ama dediğim gibi sabır olmazsa olmaz...Tek hesap özelinde 10 larca kez deneyip her seferinde 1000 TL yi alabildiğim yegane garanti yöntem...Ama bununla uğraşmak istemiyorum diyorsanız -varsa- başka hesaplarınızı da ara ara kontrol edin çünkü onlara da geliyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim iki hesaba da dünden beri gelmiyor teklif. İade-iptal vs de yapmadım. Temu sıkıldı artık benden sanırım. 3 aydır güzel bir serüven oldu.
Sabır dostum herşeyin başı sabır :)

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Recep
Beklemek lazım sabırla beklemek, en az 1 hafta 10 gün 1000 TL harici verdiği teklifleri kullanmamak ve mümkünse nadiren o hesaba tekrar girmek...Nihayetinde pes edip veriyor ama dediğim gibi sabır olmazsa olmaz...Tek hesap özelinde 10 larca kez deneyip her seferinde 1000 TL yi alabildiğim yegane garanti yöntem...Ama bununla uğraşmak istemiyorum diyorsanız -varsa- başka hesaplarınızı da ara ara kontrol edin çünkü onlara da geliyor..

Sabır dostum herşeyin başı sabır :)
3 hesabıma da sürekli olarak 1k kredi teklifi geliyor ama ilk başta ürün + vergi olayı biraz beni geri itiyor, işin açığı fazla para ödemek istemiyorum 🤣 ana hesapta almam gereken şeyler olduğu için ürün + vergi ödedim ama diğer hesaplarda ödemek istemiyorum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
%77 vergi çıkıyor. :)

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Vaga

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Doğan
Vergiyi fazla hesaplıyor. Sizde de bu durum var mı? Normalde maksimum 750 TL öderken bu miktar sepet tutarı aynı olmasına rağmen 900 TL'ye yaklaşmış.
Bizim gümrük politikalarınca Türkiye'deki piyasaya rekabet olusturabilecek bazı ürünlere farklı vergilendirme mevcut. Temuyla ilgili değil yani. Mesela bir meyve sıkacağı ekle ve vergisinin farklı olduğunu göreceksin.

SchoField

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Recep
%77 vergi çıkıyor. :)
Aynen bütün ürünlerde şu an bu var 3-5 ürün ekledim %60'dan fazla ekledi :peeposad:

Temsilciye sordum şu an ki vergi durumunu onlarında haberi yok herhalde, eski kararnameye göre zaten düzenledik felan diyor :peepo1:

Son düzenleme:

Thadox

80+ Bronze
Bende genelde ilk ödeme yaptığımda %4 veriyor siparişi iptal ediyorum, sonra %6 veriyor
Wincredit sayfasından %4 ile oluşturduğunuz siparişi mi iptal ediyorsunuz. Tam olarak ne yapmak gerekiyor 60 jeton istediğinde?

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Alper Uğurcan
Temudan onerebileceginiz yazlik klima etkili fan veya normal fan var mi?
icerisine buz konulanlar falan var sanirim

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ahmet Taşlıova

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Musa Topçu
159 ile 179 arasındaki fark nedir?
Şekil/tutuş

Aj179 pro/apex siyah hali gelse çökücemde yok gelmiyor wincredit gümrük limiti güncellenmemiş 1095tl

Top Bottom